Store og lille-Bjørn i svensker-duel

Der er lagt op til landskampsstemning, når Danmarks og Sveriges bedste spiller mod hinanden i Helsingør

Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen til arrangement i Helsingør i 2013. (Foto: Lars Krabbe/Polfoto)
Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen til arrangement i Helsingør i 2013. (Foto: Lars Krabbe/Polfoto)

Den 13. juni skal de bedste danske golfspillere dyste mod de ditto svenske, når Golf Masters 2015 bliver afviklet i Helsingør.

Danmark stiller med Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen, mens Sverige kommer med verdensranglistens nummer to, Henrik Stenson, og Jonas Blixt, der er nummer 68 i verden.

- Det er altid en fornøjelse at spille i Danmark og opleve den fantastiske stemning hos de entusiastiske tilskuere. Jeg er sikker på, at vi vil give dem en helt unik oplevelse, og forhåbentlig en dansk sejr, siger Thomas Bjørn i en pressemeddelelse.

Han er nummer 36 på verdensranglisten, hvor Thorbjørn Olesen ligger rangeret som nummer 88.

Thomas Bjørn i aktion i Dubai. (Foto: AP) Golf TV: Thomas Bjørn tæt på sjældenhed

Henrik Stenson ser frem til duellen mod danskerne.

- Svensk og dansk golf har i mange år klaret sig rigtig godt internationalt, og jeg glæder mig til nu at få afgjort, hvem der er den stærkeste nation.

- Jeg håber på, at der kommer mange svenske tilskuere til at bakke op om Jonas og jeg. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at det bliver en svensk sejr siger verdensranglistens nummer to.

Thorbjørn Olesen får lov til at hælde først. (Foto: IMG Golf/YouTube) Golf Kække golfstjerner nominerer Kronprinsen til isvand

0 kommentarer
Vis kommentarer