Superrunde sender Thorbjørn Olesen i top-10 i Perth

Golfspilleren Thorbjørn Olesen tog et spring på 33 placeringer og er i top-10 før weekendens finalerunder

Foto: Polfoto.
Foto: Polfoto.

Golfspilleren Thorbjørn Olesen blander sig i topstriden i denne uges European Tour-turnering i australske Perth.

Med en runde i 67 slag - fem under banens par - rykkede den 27-årige dansker fredag op på en delt tiendeplads. Dermed har han pludselig sejren inden for rækkevidde.

Den stærke runde resulterede i et spring på hele 33 placeringer for Olesen, der kunne notere en eagle, fem birdies og to bogeys på sit scorekort.

Samlet har Thorbjørn Olesen seks slag op til Brett Rumford på turneringens førsteplads. Australieren gik ligesom torsdag en stabil runde og kom banen rundt i 65 slag.

Turneringens anden danske deltager, Lasse Jensen, klarede ikke cuttet. Derfor er han ikke med i weekendens to finalerunder på den australske vestkyst.

Lasse Jensen endte på en samlet 68.-plads i et slag under par.

Nicole Broch Larsen sluttede som en beskeden nummer 32 i Qates Vic Open i Australien. Foto: AP/Laurent Cipriani Golf Danske golfkvinder slutter sæsonåbner uden succes

Tidligt fredag dansk tid gik Nicole Broch Larsen en glimrende anden runde ved Oates Vic Open i Australien og kunne gå i klubhuset alene i spidsen for turneringen. Foto: AP/Laurent Cipriani Golf Dansk golfkvinde er i spidsen for australsk turnering

Anden sport Lasse Jensen går flot runde og snupper tredjeplads

0 kommentarer
Vis kommentarer