Thomas Bjørn blander sig med verdenseliten

Efter en problemfyldt lørdag rejste Thomas Bjørn sig søndag og kæmpede sig tilbage i toppen

Thomas Bjørn havde en god søndag. (Foto: René Schütze)
Thomas Bjørn havde en god søndag. (Foto: René Schütze)

En fin præstation på sidstedagen har sikret den danske golfveteran Thomas Bjørn en fornuftig 11.-plads i Abu Dhabi HSBC Golf Championship i De Forenede Arabiske Emirater.

Turneringen havde deltagelse af det meste af verdenseliten, men var flere dage plaget af tæt tåge, hvilket blandt andet medførte, at de fleste spillere ikke blev færdige med tredje runde lørdag.

Se også: Forbløffet Thomas Bjørn var ikke klar over hole-in-one

Thomas Bjørn var blandt dem, der skulle spille knap halvanden runde søndag, og det viste sig at være en god løsning for danskeren.

For efter at have været to over par på de 11 huller, han nåede at spille lørdag, fik han langt bedre styr på spillet efter en nats søvn.

Ganske vist indledte han med en bogey, men derfra gik det kun fremad, og på de sidste fire huller leverede Bjørn to birdies og en eagle, så han sluttede et slag under par.

Se også: Tosset runde af Bjørn: Mareridt efterfulgt af hole-in-one

Endnu bedre gik det i sidste runde, som Bjørn gennemførte i 70 slag - to under par. Faktisk var danskeren på vej mod en top-5-placering, men en lidt ærgerlig afslutning med to bogeys sendte ham ned på en delt 11.-plads i samlet 10 slag under par.

De øvrige tre danskere i finalespillet - Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Morten Ørum Maden - sluttede langt nede i det samlede regnskab.

Amerikaneren Rickie Fowler tog sejren i 16 slag under par. Det indbringer ham en præmiesum på 409.868 euro, svarende til godt tre millioner danske kroner.

Se også: Danske golfspillere dumper på stribe

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere