Thomas Bjørn: Vi skal løfte Made in Denmark sammen

Danskerne skal løfte turneringen sammen, hvis Made in Denmark skal fortsætte med at vokse, mener Thomas Bjørn

Thomas Bjørn glæder sig over en god golf-oplevelse i Himmerland - og opfordrer nu alle til at bakke op om turneringen, så den kan vokse. (Foto: René Schütze)
Thomas Bjørn glæder sig over en god golf-oplevelse i Himmerland - og opfordrer nu alle til at bakke op om turneringen, så den kan vokse. (Foto: René Schütze)

Thomas Bjørn endte fjerde runde af European Tour-turneringen Made in Denmark i banens par. Dermed ender den rutinerede dansker med en samlet score på fem slag under banens par.

Søndagens runde i 71 slag betyder, at Thomas Bjørn lige netop ikke formåede at gå alle fire runder under banens par, men alligevel har oplevelsen i Himmerland været fantastisk, siger han.

- Man kan ikke glæde sig til at komme væk fra sådan en kulisse. Det ville næsten være synd at have det sådan.

- Det har igen været en fantastisk oplevelse at spille her, og det er nok den eneste gang i løbet af året, at jeg rent faktisk nyder at være derude i fem og en halv time, siger Thomas Bjørn.

Se også: Utrolig stemning: Himmerland vækker opsigt i Europa

Mens spillet generelt har drillet lidt for Thomas Bjørn i løbet af ugen, så er humøret dog blevet holdt oppe af de mange tusinde tilskuere, der har taget turen til Gatten, fortæller Thomas Bjørn.

- Det er ikke så ofte, vi kommer hjem og får en fornemmelse af, hvor stor en opbakning vi har herhjemme. Her har vi muligheden for at sige tak til alle de mennesker, der bakker os op, siger han.

Nu, hvor turneringen er færdigspillet for Thomas Bjørns vedkommende, kan han i stedet vende blikket mod arbejdet med at få turneringen til at vokse fremadrettet, men han får brug for hjælp.

- Flemming (Astrup, promotor, red.) gør en masse ting for at gøre det mere publikumsvenligt. Når det er sjovt for publikum, og de får en fest, så bliver det fantastisk for sponsorerne og spillerne.

- Så det er et spørgsmål om, at vi alle sammen løfter i flok og viser, at vi i det her land kan gøre tingene bedre og stærkere. Det er vigtigt, at vi alle sammen står sammen, for så kan vi få en folkefest i mange år fremover, siger Danmarks mest vindende golfspiller.

Se også: Kjeldsen til angreb med landsholds-dress og ja-hat

Næste års udgave af Made in Denmark rykkes en uge, så den i stedet spilles fra 25. til 28. august 2016. Turneringen vil samtidig være sidste chance for spillerne for at kvalificere sig til Ryder Cup.

3 kommentarer
Vis kommentarer