Thorbjørn blander sig i tjekkisk topstrid

Fire af de syv danske deltagere missede cuttet i Czech Masters - Thorbjørn Olesen ligger delt fire

Det går noget bedre for Thorbjørn Olesen i Tjekkiet, end det gjorde til Made in Denmark for en uge siden. (Foto: René Schütze)
Det går noget bedre for Thorbjørn Olesen i Tjekkiet, end det gjorde til Made in Denmark for en uge siden. (Foto: René Schütze)

Golfspilleren Thorbjørn Olesen holder sig fortsat blandt de bedste og kan gøre sig realistiske forhåbninger om en hårdt tiltrængt topplacering, når Czech Masters slutter på søndag.

På fredagens anden runde gik danskeren i tre under par og avancerede til en delt fjerdeplads i European Tour-turneringen.

Han har tre slag op til den førende duo, der består af Matthew Fitzpatrick fra England og svenskeren Pelle Edberg.

Til sidste uges Made in Denmark missede Thorbjørn Olesen cuttet, og den talentfulde dansker har i denne sæson været ramt af både skader og formkrise i et omfang, så han i øjeblikket ligger til at miste sit kort til European Tour.

Kun tre cuts har han klaret hele sæsonen - det ene resulterede dog i en andenplads på Mauritius efter omspil om sejren med George Coetzee..

Men ud over opblomstringen i Olesens spil, var der ikke mange danske lyspunkter at få øje på på banen i Prag.

Fire af de syv danske deltagere klarede ikke finalecuttet og må rejse videre.

Kun Søren Hansen og Lasse Jensen følger med Olesen ind til weekendens runder. Men på en delt 61.-plads og med ti slag op til de førende er de to danskere chanceløse i spillet om topplaceringer.

For hjemmepublikum i den tjekkiske hovedstad blev det en god fredag, da amatørspilleren Vitek Novak blev den første tjekke i 21 år, der klarede cuttet i en European Tour-turnering.

Senere fulgte landsmanden Filip Mruzek efter, så værtsnationen har to mand med i finalerunderne.

Chilenske Mark Tullo stod for en anderledes form for underholdning under fredagens runde, da han slog dette spektakulært dårlige slag for en professionel:

0 kommentarer
Vis kommentarer