Thorbjørn gør comeback

Thorbjørn Olesen er med i Jyske Bank Danish PGA Championship i Himmerland, der begynder på onsdag

Thorbjørn Olesen er med, når en række af Danmarks bedste golfspillere tørner sammen i Himmerland fra på onsdag. Foto: Paul Childs/Reuters
Thorbjørn Olesen er med, når en række af Danmarks bedste golfspillere tørner sammen i Himmerland fra på onsdag. Foto: Paul Childs/Reuters
Følg Golf

Golfstjernen Thorbjørn Olesen er klar til at spille sin første turnering i næsten et år, og det er endda på dansk grund.

Således er det blevet endeligt bekræftet, at han stiller til start i Jyske Bank Danish PGA Championship i Himmerland fra 24. til 26. juni.

Det oplyser arrangøren, Ecco Tour, i en pressemeddelelse.

Søren Kjeldsen, Rasmus Højgaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Benjamin Poke er andre store navne, der deltager i invitationsturneringen, der bliver et uofficielt DM for professionelle.

Ecco Tour-ejer Flemming Astrup fik idéen om at samle Danmarks professionelle golfspillere, når nu European Tour er sat på standby på grund af coronapandemien.

- Jeg synes, det er fremragende, at alle danskere har ønsket at bakke op. Det er her er en enestående mulighed, der næppe kommer igen, og jeg kan roligt sige, at jeg glæder mig helt vildt, siger Flemming Astrup.

Lucas Bjerregaard, Thomas Bjørn og Sebastian Cappelen havde også intentioner om at spille, men de er ikke på den endelige startliste.

– Lucas og Thomas har ikke haft mulighed for at deltage, selv om jeg ved, at de gerne ville. Det samme gælder Cappelen, der allerede er i gang i USA.

- Men derudover har vi alle danske golfstjerner samlet i Himmerland i denne uge, og det bliver et brag af en Ecco Tour turnering, siger Astrup.

Dårligt nyt for dansk stjerne

Golfstjerne raser mod Trump: - Grusomt

For Thorbjørn Olesen bliver det den første turnering siden juli sidste år.

Han er suspenderet fra European Tour og PGA-turneringer, så længe hans retssag, hvor han er tiltalt for berøring af seksuel karakter uden samtykke samt beruselse på et fly, kører.

Turneringen i Himmerland afvikles uden tilskuere.

AGF foran brandvarm transfersommer

Skulle det være rødt?

Thorbjørns groteske flyvetur: Her er hans vilde karriere

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind