Thorbjørn Olesen holder fast i toppen i Perth

Danskeren er blandt de 24 spillere, der søndag skal kæmpe om sejren i ISPS Handa World Super 6 i Perth

Golfspilleren Thorbjørn Olesen har søndag chancen for at lande karrierens sjette turneringssejr på European Tour.

Lørdag spillede den 28-årige dansker sig op på en delt andenplads i ISPS Handa World Super 6 i Perth, hvor turneringen lidt utraditionelt rundes af med hulspil blandt de 24 bedste spillere.

Olesen fik en fremragende start på lørdagen, da han allerede på første hul sænkede en birdie. Flere fulgte efter, og på syvende hul kæmpede han sig op på førstepladsen med dagens tredje birdie.

Danskeren, der indledte dagen på en delt tredjeplads, stødte senere på problemer.

På tilbageturen måtte han notere tre bogeys, hvilket åbnede vejen for Prom Meesawat, der i sidste ende var to slag bedre end danskeren.

Alt i alt endte tredje runde i 69 slag - tre slag under banens par - for Thorbjørn Olesen.

Olesen deler andenpladsen med amerikaneren Sean Crocker og Lucas Herbert fra Australien.

Thorbjørn Olesen befinder sig tilsyneladende godt i det vestlige Australien. For fire år siden vandt danskeren også en turnering i Perth, og vinder han i denne uge, er det anden gang, at han triumferer i den australske storby.

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

Søren Kjeldsen (tv) og Thorbjørn Olesen med beviset på deres triumf i weekenden. (Foto: AP) Sport og Spil Her er de danske golf-millionærer

0 kommentarer
Vis kommentarer