Tiger Woods er ude af US Open

Woods fik et spillemæssigt kollaps, mens ung australier fik et fysisk kollaps på 18. hul af US Open.

Tiger Woods ude af US Open. (Foto: AP)
Tiger Woods ude af US Open. (Foto: AP)

Elendighederne fortsætter for den amerikanske golfspiller Tiger Woods. Den 14-dobbelte majorvinder brugte fredag 76 slag på anden runde af US Open og kommer dermed ikke med i weekendens finalerunder.

Allerede efter torsdagens første runde så det sort ud for Woods, der lå i den tunge ende af feltet efter en score på 80 - ti slag over banens par.

Samlet slutter han dermed sin optræden i dette års turnering i 16 slag over par. Kun nordireren Darren Clarke har klaret sig dårligere.

Kun en gang tidligere - i 2006 - har Woods misset cuttet i US Open.

- Jeg slog lidt bedre end torsdag, men jeg fik ikke noget ud af det. På en bane som denne bliver du hurtigt afsløret, siger den 39-årige tidligere verdensetter.

Woods har tre gange sejret i US Open, men det er efterhånden en del år siden. Hans seneste triumf i turneringen kom i 2008.

Hans næste opgave bliver British Open på den legendariske St. Andrews bane i Skotland.

Mens Woods oplevede et spillemæssigt kollaps, så blev den unge australier Jason Day ramt af et fysisk kollaps.

Der gik et gys gennem publikum omkring greenen på 18. hul, da Jason Day pludselig faldt sammen på grund af et ildebefindende.

Day, der var nævnt som en af favoritterne til at vinde, lå på ryggen og skærmede sit ansigt med sin ene hånd. Caddien ilede til undsætning og hjalp Day på fødderne igen. Day fik lov til at fuldføre hullet og sluttede runden i banens par på 70 slag.

Derefter gik han igen ned i knæ, før han blev hjulpet væk fra banen.

Jason Day er samlet to slag under par, hvilket rækker til en delt 11. plads. Anden runde er først færdigspillet i løbet af natten til lørdag dansk tid.

Der er to danskere med i turneringen. Efter at have spillet fem huller ser Lucas Bjerregaard ikke ud til at klare cuttet, mens Sebastian Cappelen, der ved midnat dansk tid endnu ikke er gået i gang med anden runde, ligger godt til på en delt 25. plads.

1 kommentar
Vis kommentarer