Tiger Woods retter op på mareridtsstart i PGA-turnering

Tiger Woods lagde ud med tre bogeys, men fire birdies på stribe hjalp Woods på vej i Quicken Loans National

Golfstjernen Tiger Woods var godt på vej til at levere endnu en elendig runde på PGA-touren, men han fik rettet op på sit spil, så han samlet scorede et anstændigt resultat på de første 18 huller i Quicken Loans National-turneringen.

Woods, der tre gange i denne sæson har misset cuttet, åbnede med bogeys på tre af de første fire huller og lagde grundstenen til en ny skuffelse, men denne gang lykkedes det for den tidligere verdensetter at vende skuden.

Blandt andet i kraft af fire birdies på stribe sluttede han førstedagen i 68 slag, der svarer til tre slag under banens par.

Det rækker foreløbigt til en placering som delt nummer 27, hvor han har fem slag op til de to førende spillere Retief Goosen fra Sydafrika og Ryo Ishikawa fra Japan.

- Det var rart at vende min runde i dag. Jeg ramte bolden godt og følte egentlig ikke, at jeg gjorde noget anderledes. Jeg sagde til mig selv, at jeg skulle være tålmodig. Det var jeg, og så løsnede det op, siger Tiger Woods.

Han er i den specielle situation, at han skal vinde denne uges turnering, hvis han vil kvalificere sig til næste uges WGC Bridgestone Invitational i Ohio, som har otte gange tidligere i karrieren har vundet.

TV: Se Woods redning herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer