Annonce:
Annonce:

Tiger Woods viste glimt af trylleri

Den amerikanske golfstjerne gik en solid runde på andendagen i sit comeback i US Masters

Hør en tilfreds Tiger Woods udtale sig efter sin solide runde på andendagen i sit comeback i US Masters. (Video: SNTV)
Annonce:
Følg Golf

Efter to måneders pause fra golfturneringerne er Tiger Woods tilbage og viste fredag ved US Masters glimt af den golfmagi, som har gjort ham til en verdensstjerne.

På turneringens andendag på Augusta National-banen spillede Woods sin bedste runde ved den prestigefyldte Masters-turnering i fire år.

Den tidligere nummer et på verdensranglisten har de seneste måneder ikke kunnet få sit spil til at hænge sammen, men fredag gik han banens 18 huller tre slag under par.

Resultatet placerer Tiger Woods som nummer 14 i tabellen 12 slag efter den unge amerikaner Jordan Spieth, der suverænt fører turneringen 14 slag under par.

Thomas Bjørn leverer rædselsrunde ved US Masters

Selv er Woods tilfreds med sin placering efter at have arbejdet hårdt for at få sit spil tilbage på sporet efter perioder med skader og ustabilt spil.

Annonce:

- At have ændret sit sving-mønster så radikalt, få det til at fungere og gøre det muligt for mig at konkurrere i store turneringer som denne er noget, jeg er virkelig stolt af, siger Tiger Woods ifølge Reuters.

Kæresten og skistjernen Lindsey Vonn følger med fra sidelinjen. (Foto: Matt Slocum/AP)
Kæresten og skistjernen Lindsey Vonn følger med fra sidelinjen. (Foto: Matt Slocum/AP)
 

Den amerikanske stjerne er raslet ned gennem verdensranglisten til nummer 111 i sin kamp for at genfinde formen efter en operation sidste år.

Fredagens runde var dog ikke en smal sag.

- Jeg havde det til tider svært med at få golfbolden tæt på hullet. Du forventer bestemte rul, men nogle gange ruller de ikke som ventet, siger Woods.

TV: Ung amerikaner overstråler Tiger-comeback

Det blev kun til en enkelt bogey. Den kom på sjette hul, hvorefter Woods dog hurtigt genfandt rytmen med adskillige slag, der viste trylleriet kendt fra tidligere i karrieren.

- Jeg er her stadig. Jeg er 12 slag bagefter, men der er ikke mange spillere foran mig. Og med 36 huller tilbage kan alt stadig ske, siger Tiger Woods om sine chancer for en topplacering i turneringen.

Annonce:

Unge Jordan Spieth har taget US Masters-turneringen med storm, efter at han for anden dag i træk viste fornemt spil. Han fører med fem slag ned til den nærmeste konkurrent, amerikaneren Charley Hoffman.

Spieth suveræn ved Masters:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: