Tigers eks venter barn med ny mand

Svensk landshøvding fortæller, at Elin Nordegren er gravid med sit tredje barn

Stemningen er ikke ligefrem på toppen her før en college footballkamp, mens ægteskabet var under skamskydning. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/Ritzau Scanpix
Stemningen er ikke ligefrem på toppen her før en college footballkamp, mens ægteskabet var under skamskydning. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/Ritzau Scanpix

Mens Tiger Woods efterhånden har fået karrieren på ret køl, kører det tilsvarende godt i privatlivet for ekskonen Elin Nordegren. Den 39-årige svensker har i forvejen to børn sammen med golfstjernen, og nu venter hun sit tredje sammen med den tidligere NFL-stjerne Jordan Cameron.

Det er såmænd Elin Nordegrens mor, Barbro Holmberg, der bekræfter den glade nyhed over for bladet ’Svensk Dam’.

- Hun er super lykkelig, og jeg er super lykkelig over, at jeg nu får mit niende barnebarn. Er det ikke vidunderligt, spørger hun til bladet – og svaret ligger vist ret godt placeret i selve spørgsmålet.

Rygterne har kørt et stykke tid, at 39-årige Elin Nordegren var i lykkelige omstændigheder. Det bekræfter moderen, der er tidligere landshøvding, nu. Hun mener, barnet vil komme til verden i oktober – men er dog ikke helt sikker.

Faderen er den 30-årige Jordan Cameron, der bl.a. spillede for Miami Dolphins, men måtte opgive karrieren efter fire hjernerystelser.

Elin Nordegrens med den sex-afhængige Tiger sluttede brat med en monster retssag, efter hun bl.a. havde jagtet det utro golf-es med hans egne køller og banket løs på bilen, da han flygtede fra hjemmet. Hun fik ifølge Aftonbladet 100 mio. dollar plus huset i Florida og en lystgård ved Stockholm ved skilsmissen i 2010.

Elin Nordegren og Tiger Woods har sammen en dreng på 11 og en pige på 12.

Golf Thomas Bjørn taler ud: Jeg var tæt på at opgive helt

Tiger Woods står nu over for et større søgsmål. Foto: AP Golf Tiger Woods og kæreste sagsøgt for ung mands dødsulykke

Woods er tilbage på toppen! Foto: Ritzau Scanpix Golf Tiger Woods får præsidentens medalje for sin utrolige succes

19 kommentarer
Vis kommentarer