Tog fusen på kæresten: Her frier dansk golfstjerne på banen

Andreas Hartø diskede både op med en birdie og en vielsesring til kæresten på det berømte hul nr. 16 ved Made in Denmark

Andreas Hartø diskede op med både en birdie og en vielsesring til kæresten på det berømte 16. hul ved Made in Denmark. (Screendump: TV3 Sport)
Andreas Hartø diskede op med både en birdie og en vielsesring til kæresten på det berømte 16. hul ved Made in Denmark. (Screendump: TV3 Sport)

Der er mange måder at fejre en birdie på, men Andreas Hartø leverede en af de allermest originale, da den danske golfspiller præsterede at gå en under par på det efterhånden så berømte 16. hul ved Europa Tour-turneringen Made in Denmark.

For kæresten Louise De Fries var blandt de fremmødte på det såkaldte 'Himmerland Hill', og hun skulle ikke snydes for en ekstraordinær hilsen. Ligesom kameraerne fik Hartø hurtigt øje på sin bedre halvdel, og så fik han ellers sendt signalet om, at hun skulle komme ned på greenen.

Se også: Skuffende: Dansk golf-stjerne misser cuttet på hjemmebane

Det gjorde hun - til stor jubel for de øvrige tilskuere, der givetvis var ved at lugte lunten og forstå, hvad der reelt var under opsejling. Det samme kunne smilet hos Hartøs kæreste indikere, for glæden var stor, inden den altafgørende moment så tog sin begyndesle.

Hartø fandt ringen frem og gik på knæ, hvorefter han friede til De Fries foran tusindvis af fremmødte, der bidrog med behørige klapsalver.

Se også: Kjeldsen tæt på tårer: Min bedste golfdag nogensinde
Og resultatet? Talrige store kys indikerede med tydelighed, at Hartø ikke alene fik en birdie, men også et 'ja' fra kæresten, der nok alligevel luner lidt mere end den sportslige bedrift.

Efter den glædelige hændelse forlod det kommende brudepar så græsset med armene omkring hinanden, mens den kvindelige halvdel af duoen viste sin ring frem til en af kamerafolkene. Der er så sandelig noget magisk over hul nummer 16...

Se Hartø fri til kæresten i tv-klippet øverst i artiklen.

10 kommentarer
Vis kommentarer