Verdensstjernen gik grassat: Jeg skammer mig

Den spanske golfspiller Sergio Garcia blev diskvalificeret ved Saudi International for at have ødelagt mindst fem greens. Nu beder han om tilgivelse

Den spanske golfspiller Sergio Garcia undskylder i et opslag på Instagram for sin opførsel ved turneringen Saudi International i sidste måned.

Her blev den hæderkronede spiller diskvalificeret og bortvist, efter at han ødelagde mindst fem greens med sin kølle i raseri over sit spil.

I opslaget skriver Garcia, at han 'skammer' sig.

- Jeg undskylder over for mine fans og mine medkonkurrenter. Det, der skete, er ikke et eksempel til efterfølgelse, og det er ikke, hvem jeg virkelig er, skriver den 39-årige spanier.

- Jeg er en følelsesladet spiller, og selvom jeg ser det som en stor styrke, så er det også en svaghed.

Spanieren har skrevet opslaget kort før sin tilbagevenden til PGA Tour i weekenden, hvor han deltager i Genesis Open i Los Angeles, USA.

Kan kun undskylde
Ifølge Garcia er turneringen ekstra vigtig, da han gerne vil vise, at hans vredesudbrud i Saudi-Arabien var en engangsforeteelse.

Det er dog ikke atypisk, at spanieren, der har vundet 31 internationale turneringer siden sin debut i 1999, viser sine følelser på greenen.

- Det er noget, jeg åbenlyst skammer mig over, siger Sergio Garcia i et interview med Golf Channel.

- Jeg er ikke stolt, men det eneste, jeg kan gøre, er at undskylde, håbe at folk accepterer det, vise alle hvem jeg er, og hvordan man opfører sig på banen med respekt. Ikke bare for fans, men også medspillere.

Garcia vandt i 2017 US Masters, og hans seneste turneringssejr var ved Andalucia Masters i Spanien i oktober.

Caroline Wozniacki ryster champagneflasken efter sin grand slam i Australien. Men også finansielt har hun kunnet lade propperne springe. Foto: AP Sport og Spil Her er Danmarks bedst betalte sportsstjerner: Caroline rammer 100 millioner!

Paige Spiranac har former, der kan slå de fleste omkuld. Foto: Martin Dokoupil / AP Sport og Spil Golf-baben over dem alle: Brysterne kan være i vejen

Sport og Spil Fattigdom, ballademagere og dum som en dør: USA's ekstreme landshold

4 kommentarer
Vis kommentarer