Voldsomt dansk kollaps i USA

Danske Thorbjørn Olesen skuffede fælt ved WGC Invitational i Memphis med tre bogeys og en firedobbelt bogey

Thorbjørn Olesen lå nummer syv inden sidste runde i Memphis. Det fik nordjyden lavet godt og grundigt om på i løbet af de sidste 18 huller. Foto: Christopher Hanewinckel/USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix
Thorbjørn Olesen lå nummer syv inden sidste runde i Memphis. Det fik nordjyden lavet godt og grundigt om på i løbet af de sidste 18 huller. Foto: Christopher Hanewinckel/USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix

Med en firedobbelt bogey i baggen slutter den danske golfspiller Thorbjørn Olesen som nummer 27 i WGC Invitational i Memphis.

Den 29-årige dansker lå godt til som nummer syv inden sidste runde i golfturneringen, men her gik det helt galt.

Med tre bogeys inden for de første syv huller og en firedobbelt bogey på 12. hul endte Olesen runden i fem slag over par og ender samlet i tre slag under par.

Lucas Bjerregaard fik en smule oprejsning med en runde i et slag under par, men endte samlet på en delt 51.-plads i tre over par.

Verdensetteren, amerikanske Brooks Koepka, vandt turneringen i 16 slag under par efter en sidste runde i fem under par. Med sejren kan han stikke et beløb svarende til næsten 12 millioner kroner i lommen.

Tættest på kom amerikanske Webb Simpson, der var tre slag efter Koepka.

Nordirske Rory McIlroy lå inden sidste runde på førstepladsen med et slag ned til Koepka. To bogeys og en enkelt birdie sendte McIlroy ned på en samlet fjerdeplads fem slag efter den amerikanske vinder.

WGC Invitational er årets tredje turnering ud af fire i World Golf Championship-serien, som er blandt de største turneringer i golfkalenderen, der ikke er majors.

Turneringen blev spillet på TPC Southwind-banen i Memphis i den amerikanske delstat Tennessee og havde en samlet præmiepulje, på hvad der svarer til lige under 69 millioner danske kroner.

Se også: Dårligste start i 12 år: Tilfreds med spillet

Se også: Brøndby-teenager efter drømmedebut: - Jeg blev helt forvirret

Cykling - 28. jul. 2019 - kl. 22:25 Kyllingen løfter sløret: - Det taler de om

Mercedes skuffede fælt. Foto: POOL/Ritzau Scanpix Sport og Spil Watts dom: Mercedes ydmyget totalt!

Enock Mwandila har store ambitioner med sin karriere og har med sin sejr i EU-titelkampen vækket de store bokseforbunds opmærksomhed. Ekstra Bladet har taget en snak med den 27-årige bokser fra Aarhus. Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil Vilde med Enock: Vælter ind med henvendelser

Med succes fra Sverige i bagagen har Olof Mellberg overtaget roret som manager i Fremad Amager. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Har været i Juventus: Nu er stjernen landet på Amager

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere