Woods og Vonn rystet: Hackede nøgenbilleder lækket

Nøgenbilleder af skisportsstjernen Lindsey Vonn og golfspilleren Tiger Woods er blevet lækket. Nu truer hans advokat med at sagsøge den hjemmeside, der spreder billederne

Lindsey Vonn har tidligere kastet klæderne i Sports Illustrated, men derfra og til at få lækket sin private nøgenbilleder er der langt. Derfor er hun forståeligt nok også rystet over at være blevet hacket. Foto: Tony Reed / Splash News/All Over Press
Lindsey Vonn har tidligere kastet klæderne i Sports Illustrated, men derfra og til at få lækket sin private nøgenbilleder er der langt. Derfor er hun forståeligt nok også rystet over at være blevet hacket. Foto: Tony Reed / Splash News/All Over Press
Følg Sport
Følg Golf

Tiger Woods har vadet fra den ene skandale til den anden siden den bølge af utroskab, der førte til bruddet med sin ekskone, svenske Elin Nordegren. Nu er han igen havnet i en uheldig situation – denne gang er det dog ikke hans egen skyld.

Ifølge TMZ Sports er det Tiger Woods ekskæreste, den berømte alpinstjerne Lindsey Vonns telefon, der er blevet hacket. Flere nøgenbilleder af tigeren og ekskæresten er nemlig havnet på nettet gennem hjemmesiden Celeb Jihad. Det vil den 41-årige Woods ikke finde sig i, og han sætter nu alle kræfter ind på at få dem fjernet igen.

Til det formål har han hyret den kendte Hollywood-advokat Marty Singer, der har repræsenteret andre superstjerner som Arnold Swarzenegger, Nicolas Cage, Bruce Willis og Scarlett Johansson.

Singer har truet med et stort sagsanlæg, hvis ikke hjemmesiden, der har lækket billederne, sletter dem omgående.

Woods og Vonn sammen i lidt mere påklædt tilstand. (Video: Splash)

Efter hacker-afpresning: Linse bryder tabu og viser sine bare bryster

Skistjerne rasende
Lindsey Vonn dannede par med Tiger Woods i årene efter bruddet med ekskonen Elin Nordegreen. Vonn er firedobbelt verdensmester i alpin skiløb og vinder af downhill ved vinter-OL i Vancouver - en af sportens største stjerner nogensinde. Hende og Woods gik fra hinanden i 2015, og det skulle blandt andet være billeder fra dengang, de to dannede par, der er blevet lækket.

Lindsey Vonns er rasende over at have fået lækket billeder af hende. Det fortæller hun nu gennem en talsmand til PEOPLE

- Det er skandaløst og en forfærdelig krænkelse af privatlivets fred, når nogen ulovligt stjæler og udgiver intime billeder.

Den amerikanske skidronning er desuden gode venner med den danske tennisdarling Caroline Wozniacki, og de har begge udover en stor sportslig karriere også smidt kludene for det populære Sports Illustrated-magasin.

Flere stjerner hacket
Det er ikke kun billeder af Woods, der er havnet på nettet. Ud over ekskæresten Lindsey Vonns er billeder af andre kendte også blevet lækket her i blandt Katharine Mcphee, Kristen Stewart, Stella Maxwell og Miley Cyrus.

Katharine Mcphee har også truet med bål og brand, hvis ikke nøgenbilleder er taget af nettet igen. Lignende sager, hvor nøgenbilleder af berømtheder er blevet lækket, har før givet op til 18 måneders fængsel.

Tidligere på sommeren var Tiger Woods ude i en anden nedtur, da han blev stoppet af politiet med flere forskellige medikamenter i blodet. Woods indrømmede efterfølgende, at han havde været afhængig af smertestillende medicin.

Skibabe smed tøjet fordi Wozniacki gjorde det: Sådan er deres forhold

Tiger Woods indrømmer: Jeg får hjælp mod medicin-misbrug

Nu skal Tiger Woods på afvænning - det havde han i blodet

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+