Wozniacki afløst af uheldig One Direction-stjerne

Caroline Wozniackis kendis-afløser som caddie for Rory McIlroy ved US Masters prøvede at slå, men slog i vandet

Caroline Wozniackis afløser var fra One Direction, men skød i vandet (Foto: AP)
Caroline Wozniackis afløser var fra One Direction, men skød i vandet (Foto: AP)

Da golf-stjernen Rory McIlroy sidste år på denne tid spillede US Masters, der havde han sin daværende danske tennis-kæreste Caroline Wozniacki med som caddie til opvarmningsdagens såkaldte par-3-turnering.

Da par-3-turneringen blev spillet i nat have McIlroy i stedet One Direction-stjernen Nial Horan med som caddie.

Horan fik også chancen for selv at komme på greenen og slå et slag.

- Jeg har ikke været så nervøs i lang tid. Det var hårdt, men det var ok, siger Horan til Skysports.

Flere meldinger går på, at sangeren faktisk slog en enkelt bold i vandet, så måske er der faktisk en grund til, at han til daglig gør sig mest på sang-scenen.

Golf - 7. apr. 2015 - kl. 10:29 TV: Se Wozniackis eks i tårevædet reklame

Caroline Wozniacki har haft det fantastisk efter bruddet med kæresten (Foto: AP) Tennis - 25. mar. 2015 - kl. 15:36 Wozniackis bryllupsmåned: Den bedste tid i mit liv

På Twitter har sangeren postet flere billeder, hvor han blandt andet står med legenden Arnold Palmer og også med Tiger Woods, der var med i par-3-turneringen for første gang siden 2004.

- Det var en fantastisk oplevelse. Tak til Rory McIlroy for at lade mig prøve det. En skam, at jeg skød i vandet, skriver Horan blandt andet.

- Sikke et øjeblik. Fantastisk at have mødt Tiger Woods. Tak igen Rory McIlroy, lyder det fra Horan, der med sine 22 millioner Twitter-følgere formentlig er den eneste caddie med flere følgere end spilleren.

Det forlyder nu, at sangeren har en aftale med Rory McIlroy, så golfspilleren senere på året skal synge nogle få linier, når One Direction kommer til Boston.

Aftalen mellem McIlroy og Horan har været på plads længe.

- Vi mødtes i Australien i slutningen af sidste år, og han fortalte, at han aldrig havde været til Masters, siger McIlroy ifølge Daily Mail.

- Jeg sagde, at hvis han var klar om onsdagen, så var han mere end velkommen til at bære min taske, og det ville han gerne, siger McIlroy.

One Direction frigav deres debutalbum tilbage i 2011 samme år som McIlroy vandt sin første Major, så de to har på en måde spejlet hinandens største triumfer.

Par-3-turneringen blev i øvrigt vundet af af amerikanske Kevin Streelman efter playoff mod colombianske Camilo Villegas. Desværre for Streelman har vinderen af par-3-turneringen aldrig tidligere vundet selve US Masters og den grønne jakke, der er til vinderen.

Ellers var det værd at bemærke, at legenden Jack Nicklaus stod for hole-in-one, mens også Tiger Woods havde en berømthed med på banen i form af skistjerne-kæresten Lindsey Vonn.

Se Jack Nicklaus' hole-in-one her:

Woods havde børnene og ski-kæresten Lindsey Vonn med på banen (Foto: AP):

 

 

Sådan så det ud sidste år, da Wozniacki var caddie:

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere