Annonce:
Annonce:

Her er Danmarks Stærkeste Mand

Der var masser af spændte muskler, da der blev afholdt Danmarks Stærkeste Mand i Svendborg. Takket være en fyldt hal og med gæsteoptræden af Eddie Hall var stemningen helt i top. Se højdepunkter fra aftenen her

Annonce:

Volvomotorer, øl og sandsække var bare noget af det, der skulle løftes, da der blev holdt Danmarks Stærkeste Mand i Svendborg lørdag den 24. oktober. Her skulle det bestemmes, hvem der kunne bryste sig af at være den stærkeste i landet.

Konkurrencen bestod af seks discipliner, og der blev målt styrke på alle leder og kanter. Både hvor man skulle lave løft og pres, men der var også udfordringer, hvor man skulle løfte rigtig meget vægt.

TV: Verdensrekord: Se Verdens Stærkeste Mand løfte 442 kilo

En af de hårdeste discipliner var Yoke Race. Her skulle deltagerne løfte to Volvomotorer, der var fastspændte på et tungt metallåg. Det hele udgjorde 400 kilo, og det skulle fragtes 30 meter. En anden hård udfordring var den sidste. Her skulle atleterne bære fem runde tunge sten op på hver deres podie. Den letteste sten vejede 110 kilo. Den tungeste 205.

Sidst på aftenen gæstede den verdenskendte strongman Eddie Hall showet. Han underholdt publikum og deltagere med et vanvittigt løft på hele 400 kilo.

SE I KLIPPET OVEN FOR, HVEM DER LØB MED TITLEN SOM DANMARKS STÆRKESTE MAND.


Ekstra Bladet havde fredag en privat træningstime med Eddie Hall. Se hvordan det gik her.

Se stærkmand rive EB-journalist rundt  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: