Annonce:
Annonce:

Holdkammerater i dramatisk slagsmål på tv

To spillere fra den amerikanske baseballhold Washington Nationals kom alvorligt op at slås midt under en kamp. Alligevel fik de lov til at spille videre, som om intet var hændt

De to baseball-stjerner Jonathan Papelbon og Bryce Harper fra klubben Washington Nationals kom i alvorlig infight under en kamp natten til mandag.
Annonce:

Baseball er ikke den sportsgren i verden, der er mest kendt for at være fyldt med drama i form af fysisk infight og verbale svinere. Men der er en første gang for det meste.

Natten til mandag bragede baseballholdene Washington Nationals og Philadelphia Phillies sammen i Nationals' arena. Men det var første i ottende og næstsidste inning (periode, red.), at dramaet kulminerede.

For her blev den rutinerede pitcher Jonathan Papelbon rasende over, at holdets og formentlig ligaens største stjerne batteren Bryce Harper ikke gad at løbe efter en bold. I Nationals' dugout (spillernes bænkområde uden for banen, red.) gik det helt grassat for Papelbon. I et raserianfald greb han hårdt fat om halsen på Harper og bragede ham bagud i dugouten, hvorefter de to tumlede rundt, inden spillere og trænere skilte dem ad.

Se den dramatiske episode lige her eller i klippet øverst i artiklen:

De to baseball-stjerner

Annonce:

Mindst lige så absurd var det, at Nationals' manager, Matt Williams, lod Papelbon trisse ud på banen igen, hvor han spillede niende inning og dermed kampen færdig, som om der ikke var sket noget som helst.

McLaren-boss bekræfter: Bestyrelsen vil have Button

Her dagen efter dramaet kan 34-årige Papelbon dog godt se, at hans voldelige overgreb på 22-årige Harper var helt ude i hampen og dermed aldrig skulle have fundet sted.

- Først og fremmest vil jeg gerne sige, at jeg var galt på den, siger Papelbon til den amerikanske baseballligas egen hjemme og uddyber:

- Jeg har talt med Bryce, og jeg fortalte ham, hvad jeg følte, og vi er gode venner igen, hvilket er godt. Jeg er vokset op med brødre, det samme er han. Jeg ser ham som en bror. Nogle gange er der bare rigtig meget testosteron, og der er en del intensitet, og så koger det over, og jeg tror, det var det, der skete i dag. Personligt må jeg ikke lade sådan noget ske midt i en kamp. Problemet skulle være håndteret efter kampen, eller også skulle manageren have taget sig af det. Set i det lys er jeg galt på den, siger Papelbon.

Annonce:

Wozniacki ryger ud af top-10 på verdensranglisten

Manageren Matt Williams havde ikke nogen kommentarer til, hvorfor han lod Papelbon fortsætte på banen efter overgrebet på Harper.

- Altså, der er helt sikkert en masse testosteron, der flyder rundt mellem unge mænd, som dyrker sport. Men det her er en familiesag, så vi tager os af det internt, siger manageren. 

Annonce:

Washington Nationals var inden sæsonens begyndelse spået til at vinde 'World Series', som den bedste amerikanske liga kaldes, ligesom Harper blev regnet for at være en oplagt kandidat til at snuppe titlen som ligaens MVP (mest værdifulde spiller, red.). Det første er nu umuligt, eftersom Nationals for få dage siden missede muligheden for at komme i slutspillet. Og nedturen blev ikke værre af, at de søndag nat tabte med hele 12-5 på hjemmebane. Harper kan dog stadig ende med MVP-titlen, da han ligger på en delt andeplads over flest homeruns med sine 41 af slagsen.      

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: