Hvor kom den fra? Uventet støtte til slagen superstjerne

Ronda Rousey får noget overraskende opbakning fra Floyd Mayweather efter sit store nederlag til Holly Holm i weekenden

Ronda Rousey fik store tæsk af Holy Holm søndag i titelkampen i bantamvægt. (Foto: AP)
Ronda Rousey fik store tæsk af Holy Holm søndag i titelkampen i bantamvægt. (Foto: AP)

Den kvindelige UFC-stjerne Ronda Rousey har aldrig manglet selvtillid - tværtimod. Men i weekenden fik den et ordentligt hak, da amerikaneren tabte titelkampen i bantamvægt til sin landskvinde Holly Holm.

Holm sejrede i overbevisende stil, da hun kun skulle bruge én omgang (fem minutter) og 59 sekunder på at detronisere Rousey.

Et kæmpe nederlag til den selvsikre fighter, der aldrig har været bange for at være åbenmundet og prale af sine evner i buret.

Eks-bokser chokerer: Giver superstjernen store prygl

Tidligere i år udtalte hun endda, at hun ikke ville have problemer med at slå den nu pensionerede bokser Floyd Mayweather i en regulær slåskamp. Et udsagn, som Mayweather kun havde hån tilovers for, og siden da har de to også haft en anspændt forhold til hinanden.

Derfor var det også ventet, at den tidligere boksestjerne vil sende en stikpille til den slagne fighter efter det klare nederlag til Holly Holm.

Mayweathers rapper-ven 50 Cent publicerede da også et hånende billede af Rousey på sin Instagram-profil mandag, hvor han hævdede, at opslaget var tilskyndet af bokseren selv.

Det nægter Mayweather dog at have gjort, og opslaget er da siden hen blevet slettet på 50 Cents profil. I stedet bakker Mayweather noget overraskende op omkring UFC-stjernen.

- Jeg har ikke udtalt mig om Ronda Rouseys situation - det vil jeg gerne understrege. Jeg har intet imod MMA-fightere - det er en sportsgren ligesom boksning. Du vinder, og du taber. En rigtig vinder kan håndtere et nederlaq og kommer tilbage stærkere, siger han til Fighthype.com og tilføjer:

- Jeg synes ikke, det er særligt fedt, hvordan alle mobber hende på de sociale medier. Der er én ting, man skal lære. Folk skifter mening om dig. De vil elske dig om fredagen, og om søndagen vil de kritisere og gøre grin med dig. Det er virkelig ikke cool, udtaler han.

Gennembanket! Donald Trump mobber detroniseret UFC-stjerne

En af dem, der latterliggjorde Rousey efterfølgende, var den republikanske præsidentkandidat Donald Trump.

Den kontroversielle politiker hævdede i sommer, at Rousey godt kunne lide ham som kandidat, hvilket fik MMA-stjernen til at tasterne for at argumentere imod. I stedet erklærede hun sin støtte til demokraten Bernie Sanders i sidste uge - og det er ikke noget, der behagede Trump.

- Glad for at se, at Ronda Rousey tabte sin titelkamp i går. Hun blev gennembanket - hun er ikke en god person!

Og selvom de fleste nok havde haft forståelse for, hvis Mayweather også havde ytret sig dårligt om Rousey efterfølgende, er det dog ikke noget, den succesfulde amerikaner har behov for.

Superstjerne forudså sin egen undergang

- Jeg er ret sikker på, at hun er en meget stærk person, men man skal huske på, at hun også har følelser. Det er en lærestreg for hende, sådan er livet. Jeg er sikker på, at hun nok skal komme stærkt tilbage igen og lave store resultater i MMA, siger han.

Der er tilsyneladende allerede en rematch mod Holly Holm i støbeskeen.

Hos mændene er der en dansker, der udmærker sig positivt i MMA-verden.

Danske Nicolas Dalby vandt sidste år over Sergei Churilov med denne vilde knockout , og derved overtog danskeren CWFC-bæltet fra ukraineren.

Se knockoutet her: