IOC-præsidenten kommer til Brøndby

IOC-præsident Thomas Bach bliver en af hovedtalerne ved DIF's idrætskongres i Brøndby

IOC-præsidenten Thomas Bach kommer til Brøndby til marts (Foto: AP)
IOC-præsidenten Thomas Bach kommer til Brøndby til marts (Foto: AP)

Der kommer prominent besøg, når Danmarks Idrætsforbund (DIF) 5.-7. marts afholder sin store idrætskongres i Idrættens Hus i Brøndby.

Præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Thomas Bach, dukker nemlig op på førstedagen og bliver en af arrangementets hovedtalere, oplyser DIF i en pressemeddelelse.

- Vi er selvfølgelig meget glade for, at Thomas Bach for første gang i sin tid som IOC-præsident lægger vejen forbi Danmark, siger DIF's formand Niels Nygaard.

David Ginola udfordrer Sepp Blatter (Foto: AP) Premier League Bombe: PL-stjerne vil være FIFA-præsident

Tyskeren Thomas Bach blev valgt som IOC-præsident som afløser for Jaques Rogge i september 2013.

Han har siden barslet med en række forandringsforslag, der skal bevare OL's status som verdens største sportsbegivenhed.

I Brøndby vil IOC-præsidenten blandt andet tale om de nye vinde, der blæser over IOC og fortælle om sit syn på idrættens rolle i det internationale samfund.

- Han kommer til at indgå i et forvejen ambitiøst kongresprogram, hvor der blandt andet skal diskuteres forandringer og nye tider i idrættens verden såvel nationalt som internationalt.

OL, som her i London i 2012, kan fremover komme til at være delt mellem to lande. (Foto: AP/Matt Dunham) Anden sport IOC åbner for flere OL-værtslande

- Netop Thomas Bach har været repræsentant for nye tanker i IOC-regi, og derfor passer han godt ind i programmet på DIF-kongressen, siger Niels Nygaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer