Amatører sendte spiller til topklub: Her er den sjove regning

SønderjyskE lejer en målmand i en amatørklub - og nu må de betale med flydende valuta

SKÅÅÅÅL!!! Her sender SønderjyskE en ordentlig portion øl til amatørklubben (Video: SønderjyskE ishockey)

Efter en god tjeneste, er det meget normalt at give en erkendtlighed til sin hjælper, og det fungerer på alle plan.

Ishockey-klubben SønderjyskE, som har vundet DM fem gange siden 2009, har i den grad haft brug for hjælp, for fire af deres faste keepere var pludselig ikke til rådighed.

Det skyldtes skader, sygdom og U20-VM i Canada, hvor klubben havde afgivet Kasper Krog.

Derfor måtte de skaffe en målmand, og valget faldt på Jesper Nielsen, som for år tilbage havde seks kampe på holdet som reserve.

Nielsen spillede amatørhockey i HCA Odense, hvor han optrådte som back. Men så blev han hidkaldt til det, som han selv betegnede som en drengedrøm - han skulle spille i landets bedste liga.

Men amatør-klubben var da ikke sene til at udnytte, at deres målmand var blevet headhuntet. De sendte en fluks en faktura til SønderjyskE.

Går den, så går den...

Og den her gang gik den såmænd.

SønderjyskE har nemlig punget ud med hele fire kasser øl, altså en mere end fynboerne bad om. Det skyldtes, at momsen ikke fremgik af fakturaen, og den ville sønderjyderne lige lægge oveni.

SE KLIPPET ØVERST

Sønderjyderne oplyser til Ekstra Bladet, at overdragelsen kommer til at finde sted 21. januar, når HCA skal spille i Sønderjylland.

Jesper Nielsen, der i øvrigt er materialemandens søn, fik to kampe for SønderjyskE, hvor han var med til at vinde 3-1 i Rungsted og tabe 5-4 til samme mandskab. Hvis sønderjyderne skulle mangle en keeper i fremtiden, så er det næppe usandsynligt, at de ringer til fynboerne igen.

Se også: Ny Ehlers-scoring var ikke nok for Winnipeg Jets i NHL

Se også: Tastatur-atleter ånder Wozniacki i nakken: Tjener vilde penge

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere