Dansk NHL-debutant: Jeg har kæmpet for det hele livet

Oliver Lauridsen glæder sig over, at han omsider fik indfriet drømmen om at spille i NHL

Oliver Lauridsen nåede højdepunktet i sin ishockeykarriere, da den 24-årige dansker lørdag aften fik debut for Philadelphia Flyers i NHL.

Danskeren blev vist ud efter kun 56 sekunder på isen, men leverede ellers en stærk indsats i holdets overraskende 3-1-sejr over Boston Bruins.

- Det var en fed følelse. Det er jo det, jeg har ventet på. Det er det, jeg har arbejdet på hele mit liv, og det er skønt at få chancen i Philadelphia, siger Lauridsen efter NHL-debuten til Philadelphia Inquirer.

- Jeg var selvfølgelig nervøs i starten, og det var godt at få afsluttet første periode. Bagefter lod jeg bare mine instinkter tage over, siger danskeren, der var blevet hevet op fra AHL-holdet Adirondack Phantoms på grund af skader i NHL-holdets forsvarskæde.

Oliver Lauridsen faldt hurtigt ind i samarbejdet med de øvrige forsvarsspillere hos Philadelphia-holdet.

Danskeren fik lukket ned for flere Boston-angreb og blandt andet blokeret tre skudforsøg. Debutanten gjorde det så godt, at holdets træner Peter Laviolette holdt ham på isen i sammenlagt 17 minutter.

- Før kampen sagde træneren til mig, at jeg ikke skulle være nervøs, og at der var en grund til, at jeg var med her. Og så sagde han, at jeg bare skulle gå ud på isen, som var det en almindelig hockeykamp, siger Oliver Lauridsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere