Rødovre jagter sensationen mod dobbelte mestre

I aften kan undertippede Rødovre sende Herning ud af kampen om medaljer i klubbernes sjette kvartfinale

Ishockeymandskabet Rødovre Mighty Bulls kan notere sig for en helt særlig præstation i aften, hvis det lykkes forstadskøbenhavnerne at besejre Blue Fox Herning på hjemmebane i den sjette kamp i kvartfinaleserien.

Hvis det lykkes, har Rødovre vundet 4-2 i kampe og vil dermed nærmest sensationelt være klar til semifinalen på bekostning af de seneste to års danske mestre, der som vinder af grundspillet selv havde udpeget Rødovre som modstander.

- Det er det, der sker i sportens verden, når et hold absolut intet har at tabe. Hvis Rødovre havde tabt kvartfinalen i fire kampe, var der ikke nogen, der havde rynket på næsen over det, siger den mangeårige ligaspiller Kristian Lodberg.

Rødovre gik ind i kvartfinaleserien med det tvivlsomme rygstød fra fem nederlag på stribe, men det har altså ikke forhindret holdet i at bringe de midtjyske kæmpefavoritter alvorligt på hælene.

Læs også:

Se også: TV: Masseslagsmål i NHL

Kristian Lodberg peger på en imponerende kampånd og en uhyre stærk målmand, Sebastian Dahm, som Rødovres to trumfer.

- Netop det, at holdet ikke har de store stjerner, betyder, at spillerne kan tage det som en oplevelse. Selv om de skulle tabe i aften i en tætpakket Rødovre Skøjte Arena, så kan de stadig forsvare det. De kan spille fuldstændig fri af pres, siger Kristian Lodberg.

I Rødovre melder man om stor interesse for billetter til Rødovre Skøjte Arena, hvor de mest optimistiske tror på mere end 3000 tilskuere til den største kamp i hallen i mange år.

Men selv om Herning kan forvente massiv modstand både på isen og på lægterne, er der alligevel en del, der peger på, at det går, som det plejer og Herning til sidst løber med sejren.

- Al fornuft peger på Herning-sejr. Men det vil være en unik historie, hvis Rødovre vinder.

- For det brede publikum i almindelighed og for københavnerpublikummet i særdeleshed vil det være en kæmpebegivenhed, for der har jo været jysk-fynsk dominans i de sidste 15 år, påpeger Kristian Lodberg.

Kampen i Rødovre starter 19.30. Samtidig spiller Esbjerg mod Sønderjyske, mens Odense tager imod Aalborg i de to øvrige kvartfinaler. Frederikshavn er som det eneste hold allerede klar til semifinalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere