Rødovre vil begrave mestrene

Herning kan blive sendt ud af slutspillet af overraskelsesholdet fra den københavnske vestegn

Mike Daugulis jubler efter sin scoring i fredagens 2-1-sejr over Herning, der gav Rødovre en 3-1-føring i serien
Mike Daugulis jubler efter sin scoring i fredagens 2-1-sejr over Herning, der gav Rødovre en 3-1-føring i serien

Rødovre kan i aften fuldbyrde sensationen.

Hernings danske ishockey-mestre er blevet tvunget i knæ af holdet fra den københavnske vestegne, der fører kvartfinaleserien 3-1 og kun er én sejr fra semifinalen.

- Det føles godt. Ingen regnede med, vi ville være, hvor vi er nu. Men i omklædningsrummet troede vi alle på det, og nu skal vi gå efter at få den sejr, siger Rødovre Mighty Bulls' Mike Daugulis til ekstrabladet.dk.

Den stærke canadier scorede i fredagens 2-1-sejr, der gav Rødovre tre matchbolde. Herning er dog før kommet tilbage og er langt fra begravet.

- Det er et fantastisk hold, og det er altid svært at spille i Herning. De vil komme med alt, hvad de har. Jeg tror, at det bliver en fed kamp, siger Mike Daugulis.

Læs mere:

Se også: Rødovre har mestrene på krogen

Som vinder af grundspillet kunne Herning vælge først og valget faldt altså på Rødovre, der sluttede som 7'er.

- Tro ikke, at vi har glemt det. De valgte os, og det betyder, at de mener, at vi er det værste hold. Så det har været motiverende for os, siger den 27-årige forward, der har det fremragende med rollen som underdogs.

- Det elsker vi, og jeg betragter os stadig underdogs. Presset er på Herning, og jeg tror, at det bliver en ny tæt kamp, siger Daugulis til ekstrabladet.dk.

TV3 Sport 1, kl. 18.30

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere