Esbjerg-træner: Vi holdt op med at løbe på skøjter

Esbjergs ishockeyherrer var foran 2-0 i fredagens kvartfinale mod Sønderjyske, men tabte kampen med 2-5

Slutspillet i ishockey gik fredag aften i gang, og Esbjerg var foran 2-0 på udebane mod favoritterne fra Sønderjyske, inden vestjyderne endte med at tabe kampen 2-5.

Esbjerg-træner Olaf Eller var stærkt utilfreds med præstationen i anden og tredje periode af den første kvartfinale mod Sønderjyske. Han så sit hold smide sejren væk, og det skal der rettes op på.

- Vi tog nogle dumme udvisninger, holdt op med at spille og løbe på skøjter, og det betalte vi dyre lærepenge for i Vojens, siger Olaf Eller i en pressemeddelelse.

Søndag eftermiddag skal Esbjerg møde Sønderjyske på hjemmebanen Granly Hockey Arena i Esbjerg, og der skal gerne hentes en sejr, fortæller Esbjerg-træneren.

- I søndagens kamp skal vi forbedre os over hele linjen og finde tilbage til niveauet fra den seneste hjemmekamp mod Herning.

- I de første 20-25 minutter mod Sønderjyske spillede vi det hurtige spil, vi gerne vil spille, og det skal vi gøre i 60 minutter.

- Og så skal vi ikke tro, at hvis vi kommer foran 2-0, så har vi vundet kampen, advarer Olaf Eller.

Med fredagens sejr tog Sønderjyske første stik i kvartfinaleserien, hvor der spilles bedst ud af syv kampe.

Sønderjyske straffede en række Esbjerg-udvisninger midt i anden periode, efter at Esbjerg ellers havde sat sig godt på kampen og bragt sig foran 2-0 på mål af Dennis McCauley og Dirk Southern.

Men så faldt det spillemæssige niveau og tempoet hos Esbjerg, og hjemmeholdet kunne til flertallet af de godt 3000 tilskueres fornøjelse sikre sig en 5-2-sejr i SE Arena.

Esbjerg-backen Daniel Villadsen er formentlig tilbage i truppen mod sine tidligere holdkammerater i Sønderjyske i søndagens kamp. Ellers er der ingen ændringer hos Esbjerg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere