To billige point af Mikkel Bødker

Den danske wing blev noteret for to assister i Phoenix-nederlag

Mikkel Bødker (tv.) i duel med Minnesota Wilds Torrey Mitchell i nattens NHL-kamp. (Foto: AP/Ross D. Franklin)
Mikkel Bødker (tv.) i duel med Minnesota Wilds Torrey Mitchell i nattens NHL-kamp. (Foto: AP/Ross D. Franklin)

Mikkel Bødker blev noteret for to point i nattens kamp for Phoenix Coyotes, der tabte 3-4 på hjemmebane til Minnesota Wild - men det var i kategorien for de mere tynde point.

Den danske venstre wing stod for to assister, men Bødkers andel i opspillene til hjemmeholdets reduceringer til henholdsvis 1-3 midt i anden periode og til 2-4 fem minutter før tid var forholdsvis beskeden.

Ikke desto mindre var danskeren tredjesidste mand på pucken for det scorende hold, og dermed kunne han blive noteret som en af de to assisterende - hvilket pynter i statistikken. Her er den formstærke dansker nu noteret for flotte 15 point i 20 kampe for fire mål og 11 assister.

Mikkel Bødkers to 'oplæg' kan ses her.

Phoenix' mål scoret af tjekkiske Rostislav Klesla, amerikanske Keith Yandle og canadiske Shane Doan.

Med nederlaget ligger holdet sidst af de fem hold i den tætte Pacific Division med 21 point i 20 kampe, men er stadig inde i billedet til en plads i slutspillet, idet kun to hold har skilt sig ud i den tætte Western Conference, nemlig Chicago Blackhawks - efter den syvende sejr i træk - og Anaheim Ducks.

Frans Nielsen og New York Islanders tabte 4-5 til Toronto Maple Leafs, uden at danskeren kom på pointtavlen, og heller ikke Peter Regin bidrog med point, da Ottawa Senators tabte 1-2 til Boston Bruins.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere