Bødker trynede Hansen

Phoenix Coyotes med Mikkel Bødker i hopla tog alle tre point, da Jannik Hansen og Vancouver Canucks blev besejret 4-2

Mikkel Bødker var en af profilerne, da Phoenix Coyotes slog Vancouver Canucks. (Foto: Zumapress)
Mikkel Bødker var en af profilerne, da Phoenix Coyotes slog Vancouver Canucks. (Foto: Zumapress)

Mikkel Bødker var en af hovedkrafterne bag Phoenix Coyotes' 4-2-sejr over Jannik Hansens Vancouver Canucks her til morgen.

Den danske wing, der efter kampen blev kåret som en af kampens tre stjerner, var på pletten midt i anden periode med sin scoring til 2-0, og han fulgte op med en assist til Antoine Vermettes scoring til 3-1 med godt syv minutter igen.

Læs også:

Se også: Regin matchvinder i comeback

Så syntes sejren mod et lettere vaklende Vancouver Canucks-mandskab sikret, men minuttet efter reducerede kaptajn Henrik Sedin og skabte en spændende afslutning i Rogers Arena.

Vancouver trak målmand Cory Schneider ud med 50 sekunder igen, og det udnyttede Kyle Chipchura til at score til 4-2 i tomt mål.

Trods to nederlag i træk fører Vancouver Canucks stadig Northwest Division med fire point ned til Minnesota Wild.

Læs også:

Se også: Klø til NHL-danskerne

Phoenix Coyotes ligger fortsat næstsidst i Pacific Division, hvor Dallas Stars uden en hjernerystelsesramt Philip Larsen vandt 5-4 i overtiden over Columbus Blue Jackets.

Frans Nielsen fik vanen tro godt med spilletid, da New York Islanders på ny tabte hjemme i Nassau Coliseum. Denne gang var det formstærke Boston Bruins, der hev pointene med hjem - det skete efter en 4-1-sejr. New York Islanders har dermed tabt otte af sæsonens 10 hjemmekampe, og klubben ligger sidst i Atlantic Division.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere