Regin matchvinder i comeback

Peter Regin forlangte at få en startplads hos Ottawa Senators efter sin skade - og så afgjorde han topopgøret mod Montréal Canadiens og Lars Eller

Peter Regin sender pucken ind bag Carey Price og sikrer Ottawa Senators den femte sejr på stribe. (Foto: AP)
Peter Regin sender pucken ind bag Carey Price og sikrer Ottawa Senators den femte sejr på stribe. (Foto: AP)

Der har ikke været meget medvind for Peter Regin på det seneste.

Efter at have fået en reduceret kontrakt i denne sæson med besked om at spille sig til en ny, blev sæsonen - ærgerligt for ham - halveret. Og da den blev genoptaget, nåede han blot at spille 12 kampe, inden han blev skadet for gud ved hvilken gang.

Men nu er der tegn i retning af det bedre.

Læs også:

Se også: Klø til NHL-danskerne

I nat gjorde den danske center efter syv kampe helt ude nemlig comeback for Ottawa Senators - og det er på bedste mulige måde.

For det var Peter Regin, der i straffeslags-konkurrencen afgjorde topkampen i Northeast Division mod Lars Ellers Montréal Canadiens.

Ordinær tid endte 1-1, og da der ikke blev fundet en vinder i overtiden trods et godt forsøg fra Peter Regin i slutsekunderne, måtte der straffeslag til. Her stod den efter fire forsøg til hver side 1-1, da Peter Regin udplacerede Canadiens' keeper Carey Price med et højt skud.

- Jeg følte, at jeg spillede okay. Jeg havde et par chancer, og træneren kan lide at spille med spillere, det kører godt for, sagde Peter Regin efter sejren, som han i første omgang faktisk ikke skulle have været en del af.

Læs også:

Se også: Fremragende Eller sænker Rangers i NHL

Han var udvalgt som 'healthy scratch' og skulle kun bruges i tilfælde af skader.

Men det ændrede han selv på i sidste øjeblik, forklarede Senators-træner Paul MacLean.

- Efter at jeg til morgenens træning havde sagt, at der ikke kom nogen ændringer på holdet, kom han ind på mit kontor og sagde, at han var klar, og at han ville spille.

- Og man må respektere en erfaren spiller som ham, sagde træneren, der da også havde tid til at evaluere sin beslutning om at spille med Regin fra start.

- Det var en klog træner-mæssig beslutning.

Læs også:

Se også: Jannik tilbage med sejr

Med sejren - en femte i træk - er Ottawa Senators nu blot et enkelt point efter Montréal Canadiens på førstepladsen i Northeast Division.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere