Klø til NHL-danskerne

Jannik Hansen, Mikkel Bødker og Frans Nielsen tabte alle - Hansen og Vancouver Canucks fik uventet en ordentlig en på lampen

Jannik Hansen måtte for en gangs skyld forlade isen som prügelknape, efter at han og Vancouver Canucks fik en 8-3-snitter mod Detroit Red Wings. (Foto: Zuma Press)
Jannik Hansen måtte for en gangs skyld forlade isen som prügelknape, efter at han og Vancouver Canucks fik en 8-3-snitter mod Detroit Red Wings. (Foto: Zuma Press)

Det startede egentlig, fuldstændig som det burde: Efter første periode mod Detroit Red Wings var Jannik Hansens Vancouver Canucks foran 3-2 i Joe Louis Arena i Detroit.

Naturligvis var det Sedin-tvillingerne, Daniel og Henrik, der førte an i løjerne med henholdsvis to mål og to assist. Men så skiftede kampen karakter.

Red Wings overtog fuldstændig kampen og kunne med tre scoringer i de to sidste perioder sikkert køre en 8-3-sejr hjem via storspil fra den svenske trio, forsvarsklippen Niklas Kronwall, styrmanden Henrik Zetterberg og rookien Joakim Andersson.

Læs også:

Se også: Fremragende Eller sænker Rangers i NHL

Vancouver Canucks fører dog fortsat Northwest Division ganske suverænt, mens Detroit Red Wings har det sværere i midten af den stærke Central Division.

Vanskeligt ser det også ud for Frans Nielsen og New York Islanders, der i nat tabte den syvende af i alt ni hjemmekampe. Denne gang var det Carolina Hurricanes, der kunne tage sejrrigt fra Nassau Colliseum - og det kunne de med en 4-2-sejr. Frans Nielsen fik vanen tro godt med spilletid i andenkæden, og han kunne se sit hold vinde første periode 2-0.

Læs også:

Se også: TV: Båret ud efter voldsom tackling

Lige præcis det kunststykke gentog gæsterne fra North Carolian i både anden og tredje periode, og Islanders spillede sig dermed ikke væk fra sidstepladsen i Atlantic Division.

Sidstepladsen nærmer Mikkel Bødker og Phoenix Coyotes sig til gengæld i Pacific Division, efter at prærieholdet tog til iskolde Calgary og tabte 4-5 til Flames. En underholdende kamp, der først et minut før tid fandt sin afgørelse, da Curtis Glencross furede et slagskud ind bag Mike Smith i Phoenix-målet.

Mikkel Bødker fik ikke sendt et eneste skud af sted mod mål, og han måtte endda tage fra kampen med en lidet flatterende -3-score.

Læs også:

Se også: Nielsen-træffer i Islanders-sejr

Han får dog mulighed for at rejse sig natten til onsdag, hvor turen går vestpå til Vancouver Canucks og Jannik Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere