Efter NHL-konflikt: Sæsonen åbner med tæt danskeropgør

Mikkel Bødker og Phoenix Coyotes taber første kamp i afkortet ishockeysæson mod Philip Larsens Dallas Stars.

Efter en langvarig konflikt suser pucken igen over isen i den nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Lørdagens første runde bød på et "danskeropgør" mellem Mikkel Bødkers Phoenix Coyotes og Dallas Star med Philip Larsen som fast mand.

Dallas Star vandt opgøret med 4-3. Hverken Bødker eller Philip Larsen, den eneste danske forsvarsspiller i NHL, scorede eller assisterede ved nogen af de syv mål ifølge NHL's hjemmeside.

New York Islanders med Frans Nielsen tabte på hjemmebane med 1-2 til New Jersey Devils, og samme skæbne overgik Lars Eller i det store canadiske brag mellem danskerens Montreal Canadiens og Toronto Maple Leafs.

Ottawa Senators med Peter Regin i truppen vandt 4-1 over Winnipeg Jets. En skulderskade har plaget Regin de seneste to sæsoner. Han er tilbage igen, men var med godt ni minutters tid på isen den spiller, som Ottawa brugte mindst i opgøret.

De forsvarende NHL-mestre, Los Angeles Kings, blev hyldet af tilhængerne for deres første titel i 45 år, men Chicago Blackhawks ødelagde den gode stemning ved at besejre Stanley Cup-vinderne med 5-2 i sæsonåbningen.

NHL-eksperter har inden den forsinkede sæsonstart udpeget Pittsburgh Penguins og Vancouver Canucks som ligaens stærkeste mandskaber ifølge det finske nyhedsbureau FNB.

0 kommentarer
Vis kommentarer