Frederikshavn overtager isens førsteplads

Frederikshavn vandt topopgøret hjemme mod Sønderjyske med 2-1. Første sejr til Esbjerg

AL-Bank Ligaen fik nyt førerhold efter tirsdagens spillerunde, hvor ligaens nummer et og to mødtes i et regulært topbrag i Frederikshavn.

Det vandt hjemmeholdet 2-1 over gæsterne fra Sønderjyske, der inden kampen kun havde et forspring på to point til nordjyderne og derfor må aflevere førstepladsen til Frederikshavn.

Sønderjyske fik reduceret med 10 minutter igen, men den blot 21-årige målmand Lasse Jensen holdt stand for frederikshavnerne med en redningsprocent på knap 97.

I Odense var det gæsterne fra Esbjerg, der kunne juble efter kampen. Bagud 0-2 kæmpede vestjyderne sig tilbage i kampen og hentede sin første sejr i regulær spilletid i 13 forsøg i denne sæson.

Herlev og i særlig grad målmand Gasper Kroselj kæmpede heroisk for at få point med hjem fra mødet med mestrene fra Herning, og det var da også lige ved at lykkedes.

For det så længe ud til, at kampen skulle ende målløs, men to minutter før tid brast håbet, da Herning scorede til slutresultatet 1-0.

Skudstatikken endte 38-12 til hjemmeholdet og antyder, at det trods alt ikke var helt uretfærdigt, at Herning løb med alle tre point.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen