Ishockeylandstræner forstår Twitter-forbud

Per Bäckman forstår Morten Olsen, men fra ishockeyunionens side kommer der ingen forbud under VM

Fint twitter-forbud (Foto: AP)
Fint twitter-forbud (Foto: AP)

Ishockeylandstræner Per Bäckman kan sagtens forstå, at hans kollega i fodboldsporten, Morten Olsen, er bekymret for spillernes brug af sociale medier som Twitter og Facebook under EM-slutrunden til sommer.

DBU vakte mandag opmærksomhed ved at erklære sociale medier forbudt område for spillerne, mens de repræsenterer landsholdet.

Læs også:

Se også: Niklas Landin: Twitter-forbud er lidt plat

- Det er klart, at pressen er sur, men som træner er der ting, man ikke ønsker kommer ud. Ting man har snakket om på spillermøder eksempelvis, siger Per Bäckman, der i næste uge rejser til VM i Sverige med ishockeylandsholdet.

- Jeg tror, vi kommer til at tage en snak med spillerne, når vi kommer til Sverige. Og så må vi se, hvordan vi kommer til at forholde os til det, siger Bäckman.

Den danske NHL-spiller Lars Eller har aldrig oplevet nogen restriktioner i forhold til spillernes brug af sociale medier.

Selv om mange af hans holdkammerater i Montreal Canadiens er flittige brugere af Twitter, har den canadiske klub aldrig haft noget imod det, fortæller han.

Se også:

Se også: Spillerdirektør: Underligt DBU-forbud

- Men det handler jo om, at man tænker sig lidt om, inden man skriver.

- Vi har engang imellem et møde, hvor vi snakker om medierne, men ud over det, har det ikke været et tema, vi har diskuteret.

- Men der har så heller ikke været nogen skandaler, så man vurderer nok, at det ikke er nødvendigt, siger Lars Eller.

Hvis landstræner Bäckman vælger at lægge bånd på spillernes Twitter-trang, er det ikke på grund af noget diktat fra hans overordnede i ishockeyunionen.

DIU's direktør Enver Hansen har bestemt ikke noget problem med sociale medier, og håber nærmest, at spillerne vil bruge dem.

- Vi vil egentlig gerne have, at de skriver. Og det er jo helt naturligt for mange af dem. De skal være af sted i tre uger, og mange af dem får vel nærmest abstinenser, hvis de får et forbud, siger Enver Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere