Slem nedtur for Jannik Hansen

Vancouver Canucks og Jannik Hansen er færdige i dettes års slutspil om Stanley Cup-trofæet i ishockey

Jannik Hansen sætter sig på Kings' Rob Scuderi efter et sammenstød i 3. periode. (Foto: AP)
Jannik Hansen sætter sig på Kings' Rob Scuderi efter et sammenstød i 3. periode. (Foto: AP)

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen og hans klub, Vancouver Canucks, er færdige i dette års kamp om det nordamerikanske mesterskab i ishockey. Tidligt mandag morgen dansk tid tabte holdet fra den canadiske vestkyst med 1-2 til Los Angeles Kings.

Dermed kommer Jannik Hansen ikke til at genopleve sidste års præstation, da Vancouver Canucks nåede helt frem til finalen om Stanley Cup-trofæet. I den syvende og sidste kamp tabte Canucks dog til Boston Bruins.

Se også: Bødker og Phoenix taber til Chicago i NHL

Nu må Jannik Hansen vente yderligere et år på igen at få chancen for at vinde Stanley Cup, og det er man muligvis godt tilfreds med i Danmarks Ishockey Union (DIU).

Den overraskende sejr til Los Angeles Kings i første runde af NHL-slutspillet over Canucks betyder, at Hansen kan deltage i den forestående VM-turnering. Såfremt hans daglige arbejdsgiver i Canada giver danskeren lov, og såfremt Jannik Hansen selv er motiveret.

Se også: Jannik Hansen holdt håbet i live

VM-turneringen begynder den 4. maj i Sverige, og DIU har allerede sagt, at den står klar med en indbydelse til Jannik Hansen, såfremt Canucks skulle ryge ud af slutspillet.

Los Angeles Kings sikrede sig sejren og adgang til næste runde med en scoring i overtid. Vancouver var grundspillets bedste hold i NHL og på forhånd storfavorit mod Kings, men holdet skuffede sine tilhængere på hjemmebanen Rogers Arena.

Og det er bystyret i Vancouver muligvis godt tilfreds med. Efter nederlaget i sidste års Stanley Cup-finale gik mange af klubbens tilhængere amok i Vancouvers gader og satte ild til biler og butikker.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere