Forrygende Bødker scorede sejrsmålet

Mikkel Bødker blev matchvinder og kampens spiller, da Phoenix Coyotes i nat bragte sig foran 2-1 i slutspils-serien mod Chicago

Mikkel Bødker jubler over sit sejrsmål. (Foto: AP)
Mikkel Bødker jubler over sit sejrsmål. (Foto: AP)

Mikkel Bødkers form er forrygende - men ser ikke ud til at komme det danske ishockey-landshold til gode.

Lige nu er danskeren blandt Phoenix Coyotes allerbedste spillere i slutspilsopgøret mod Chicago, og danskeren var med en assist i ordinær spilletid og et mål i overtiden i nat årsagen til, at Phoenix bragte sig på 2-1 i serien.

Bødker afgjorde kampen efter godt 13 minutters overtid, da han fra en meget spids vinkel på en eller anden måde fik pucken forbi hjemmeholdets målmand Corey Crawford til 3-2 resultatet.

- Den gik gennem hans ben. Jeg forsøgt at ramme hans benskinne. Jeg håbede egentlig på en rebound, men den gik gennem hans ben og det var godt for mig, siger Bødker om scoringen.

Forinden havde han leveret en assist på udligningen til 1-1 i 3. periode.

Den 21-årige dansker, der har fået sin ishockeyopdragelse i Rødovre, modtog i tredje periode pucken bag Blackhawks mål og styrede den hen til holdkammeraten Rotislav Klesla, der kunne bringe Coyotes på 1-1.

Højdepunkter fra kampen kan ses her

Mikkel Bødker blev da også efterfølgende kåret til kampens spiller.

Kampens store historie var dog ikke Bødkers flotte præstation, men en grum skade til Chicagos Marian Hossa, der fik en grov tackling i første periode.

Hossa lå livløs på isen i mere end et minut, før han blev spændt fast på en båre og kørt direkte på hospitalet. Efterfølgende blev han dog udskrevet, og han slipper fra tacklingen uden mén. Det er dog uklart, om han kan spille flere kampe i serien.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere