Stor succes for Mikkel Bødker

Danskeren noteret for både scoring, assist og hæder for Phoenix Coyotes, der ligner en divisionsvinder - se danskerens scoring og assist her

Mikkel Bødker spillede igen en god kamp for Phoenix Coyotes. Her scorer han til 4-1. (Foto: AP/Jeff Roberson)
Mikkel Bødker spillede igen en god kamp for Phoenix Coyotes. Her scorer han til 4-1. (Foto: AP/Jeff Roberson)

Mikkel Bødker viste fredag nat sine kvaliteter for Phoenix Coyotes, da den danske højre wing brillierede i 4-1-sejren over St. Louis Blues, der pointmæssigt rangerer som sæsonens tredjebedste mandskab i NHL.

Først førte Bødker pucken op i højresiden og blev noteret for en assist ved målet til 3-1 i anden periode, og dernæst afgjorde han kampen med en flot kontrascoring til 4-1 i tredje periode.

Indsatsen førte til en hædrende andenplads i den traditionelle udnævnelse af kampens tre bedste spillere, og den 22-årige dansker er nu samlet noteret for 23 point i denne sæson for ti scoringer og 13 assister.

Se højdepunkter fra kampen, inklusive Mikkel Bødkers point, her.

Sejren betyder samtidig, at Phoenix fører Pacific Division foran Los Angeles Kings og San Jose Sharks - og kan sikre sig den vigtige førsteplads i nattens udekamp mod Minnesota Wild i sidste spillerunde.

Det vil i så fald være første gang i NHL-historien, at Coyotes vinder divisionen, siden holdet kom med i NHL som Winnipeg Jets i 1979.

Læs også:

Philip Larsen og Dallas misser slutspillet. (Foto: AP) Ishockey Philip og Dallas er ude af slutspil

Coyotes har allerede sikret sig deltagelse i playoff-spillet i Western Conference, men en divisions-sejr vil give bedre seedning og hjemmebanefordel i knockout-fasen.

Udover Mikkel Bødker har også Jannik Hansen sikret sig slutspilskampe for Vnacouver Canucks, mens Frans Nielsen (New York Islanders), Philip Larsen (Dallas Stars) og Lars Eller (Montreal Canadiens) kun har en enkelt kamp tilbage i sæsonen, når sidste spillerunde afvikles i nat.

Skulderskadede Peter Regins mandskab, Ottawa Senators er også klar til slutspillet, der får deltagelse af følgende 16 hold:

Eastern Conference:
New York Rangers
Boston Bruins
Florida Panthers
Pittsburgh Penguins
Philadelphia Flyers
New Jersey Devils
Ottawa Senators
Washington Capitals

Western Conference:
Vancouver Canucks
St. Louis Blues
Phoenix Coyotes
Nashville Predators
Detroit Red Wings
Chicago Blackhawks
Los Angeles Kings
San Jose Sharks

0 kommentarer
Vis kommentarer