Philip og Dallas er ude af slutspil

Dallas tabte for fjerde gang i træk og kommer ikke i play off. Mikkel Bødker og Phoenix er derimod klar

Philip Larsen og Dallas misser slutspillet. (Foto: AP)
Philip Larsen og Dallas misser slutspillet. (Foto: AP)

Det blev Dallas Stars med den danske back Philip Larsen på holdet, der trak nitten, da de sidste pladser i NHL-slutspillet endegyldigt faldt på plads natten til langfredag.

Texanerne tabte 0-2 på udebane til Nashville Predators og har dermed udspillet sin rolle i kampen om de eftertragtede play off-kampe. Dallas betaler prisen for helt at have tabt tråden, netop som grundspillet gik ind i sin afgørende fase.

Ishockey Ny triumf for Bødker og Phoenix

Nederlaget i countrymusikkens hovedstad var således holdets fjerde i træk, og det er en alt for dårlig afslutning på sæsonen, hvor man har kæmpet en hård kamp mod Los Angeles, San Jose og Phoenix om at undgå sorteper.

Dermed slutter Dallas Stars sæsonen natten til søndag med opgøret mod St. Louis Blues, og Philip Larsen, der har fået sit endelige NHL-gennembrud i denne sæson, er klar til at repræsentere Danmark ved VM i maj - hvis klubben altså giver ham lov.

Han slutter sig til Frans Nielsen fra New York Islanders og Lars Eller fra Montreal Canadiens, der også slutter sæsonen i den kommende weekend.

Nielsen fejrede påske ved at sætte ny personlig pointrekord i den amerikanske liga. Med to assist i 5-4-sejren over Winnipeg nåede herningenseren op på 46 point i denne sæson.

Ishockey Jannik besejrede Philip i NHL

Jannik Hansen kom på måltavlen for 16. gang i sæsonen, men Vancouver Canucks tabte alligevel 2-3 i Calgary.

Men det var formentlig Mikkel Bødker, der var den NHL-dansker, der havde den bedste aften. Selv om Phoenix Coyotes ikke var på isen, betyder Dallas Stars' nederlag, at Coyotes er klar til play off-spillet.

Holdet spiller natten til lørdag i St. Louis sin 81. og næstsidste grundspilskamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer