Detroit sætter rekord med ny hjemmesejr

NHL-klubben har vundet 21 kampe i træk på egen is. Dallas Stars med Philip Larsen lagde ryg til rekordsejren

De fortsætter den imponerende stime (Foto: AP)
De fortsætter den imponerende stime (Foto: AP)

Der blev sat en ny imponerende rekord i Joe Louis Arena i Detroit, da Detroit Red Wings natten til onsdag noterede sig for sejr nummer 21 i træk på egen is i den nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Holdet fra bilbyen har opbygget noget af en fæstning i skøjtehallen, der er opkaldt efter den gamle sværvægtsverdensmester i boksning, og senest gik det ud over Dallas Stars, der blev slået relativt problemfrit med 3-1.

Danske Philip Larsen fik godt 17 minutter på isen for gæsterne, men måtte også bruge to minutter af sin aften i straffeboksen.

Se også: Ny rekord af historiske Red Wings

Detroit Red Wings startede sæsonen med tre sejre, to nederlag og en kamp, der blev tabt efter overtid i de første seks hjemmekampe, men derefter har man gjort rent bord og sendt samtlige håbefulde modstandere hjem med halen mellem benene.

Den fornemme statistik har bragt holdet helt i top i Western Conference, fire point foran Jannik Hansens Vancouver Canucks, der dog har spillet to kampe færre.

Frans Nielsen og New York Islanders fortsætter med at forfølge muligheden for at komme i playoff for første gang i danskerens seks år i klubben.

Nielsen spillede 16 minutter, da han og holdkammeraterne vandt 3-1 over Winnipeg Jets og nu har fire hold under sig i østdivisionen, hvor Long Island-holdet ellers har fristet en tilværelse som nummer sidst i flere perioder af sæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer