Ny rekord af historiske Red Wings

Forrygende Detroit Red Wings har ikke tabt en NHL-hjemmekamp siden begyndelsen af november

Goalie Joey MacDonald jubler med Niklas Kronwall og Drew Miller jubler. (Foto: AP)
Goalie Joey MacDonald jubler med Niklas Kronwall og Drew Miller jubler. (Foto: AP)

NHL's måske største hold i historien, Detroit Red Wings, tangerede natten til mandag en rekord.

Sejr nummer 20 i træk på hjemmebane var en kendsgerning med 4-3 over Philadelphia Flyers. Det har kun Boston Bruins i 1929-30-sæsonen og selvsamme Flyers i 1976 præsteret.

Flyers var med rookie Brayden Schenns to scoringer ellers på vej mod sejr. Men mod et hold, der ikke har tabt siden 3. november (og som spiller tre-fire gange om ugen), skal der mere end et par rookie-mål til.

Samtidig var det svenske Niklas Lidströms NHL-kamp nummer 1.550 for Red Wings. Det er også rekord. 41-årige Lidström har aldrig spillet for andre NHL-klubber og slår dermed Alex Delvecchios rekord, der også blev sat for Red Wings.

Detroit-målene kom i øvrigt fra Pavel Datsyuk, Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall og Johan Franzen. Det sidste som sejrsmål i begyndelsen af 3. periode.

Tirsdag har Red Wings, der har 11 Stanley Cup-trofæer hjemme på kaminen, chancen for at nå den historiske 21. sejr hjemme i Joe Louis Arena mod Dallas Stars og Philip Larsen.

Frans Nielsen kom på tavlen for New York Islanders, men det rakte ikke. Long Island-mandskabet tabte 4-1 til Florida Panthers.

Philip Larsen fik 20 minutter på isen, da Dallas Stars tabte 4-2 til Los Angeles Kings.

1 af 2 Frans Nielsen nåede sin 10. sæsonscoring søndag nat for Islanders. (Foto: AP)
2 af 2 Goalie Joey MacDonald jubler med Niklas Kronwall og Drew Miller jubler. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer