Så meget scorer Frans på sin superkontrakt

Frans Nielsen tjener 11 millioner dollars på sin fire-årige aftale med New York Islanders

Der er god grund til at juble (Foto: AP)
Der er god grund til at juble (Foto: AP)

Frans Nielsen forlængede i dag sin aftale med NHL-klubben New York Islanders, da han underskrev den nye 4-årige aftale, som i de kommende fire sæsoner giver ham henholdsvis to, 2,5, tre samt 3,5 millioner dollar i løn – i alt 11 millioner dollar (Godt 60 millioner danske kroner) over de næste fire år.

Den nye og kraftigt forbedrede kontrakt glæder naturligvis danskeren.

- Jeg er utrolig glad for at fortsætte i Islanders-organisationen, og det var ikke noget svært valg. Vi har mange talentfulde spillere, som har skrevet lange kontrakter, og vi har noget stort foran os, er jeg sikker på. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg er utrolig stolt over den tillid vores ejer, Mr. Wang (Charles B. Wang, red.), samt GM, Garth Snow, altid har vist mig.

Kanon-kontrakt til Frans Nielsen

Frans Nielsen blev den første danske ishockey-spiller i NHL, han fik sin debut for Islanders i 2007, og fem år senere, i den sjette NHL-sæson, har han spillet 289 kampe og lavet 145 point (46 mål, 99 assists).

Den nye kontrakt betyder formentlig, at chancerne for hans VM-deltagelse i Stockholm i maj måned er forøget. Uden en kontrakt var det af forsikringsmæssige årsager svært at forestille sig en VM-turnering med Nielsens deltagelse.