TV: Provo-maskot fik fan smidt ud

Se den provokerende maskot, der får en fan af det rivaliserende hold sendt ud af arenaen

Det er nærmest en integreret del af ishockey, at en spiller fra hvert hold skal komme i infight, smide stavene og 'bokse løs' på hinanden, inden kampens dommere bryder slagsmålet op efter et stykke tid.

Men også på tilskuerpladserne kan bølgerne gå højt, ikke mindst når NHL-holdet Tamba Bay Lightnings maskot 'Thunderbug' er på plads.

Se også: TV: Vrider sig af smerte efter vanvidstackling

Maskotten er blevet kendt i NHL som lidt af en 'ballademager' omkring Tamba Bays kampe, og i holdets sidste kamp kom maskotten i infight med en supporter af klubben Boston Bruins.

'Thunderbug' sprøjtede terpentin ud over en intetanende fan, og den aktion tog Boston-fyren mildetst talt ikke særlig godt imod.

Boston-tilhængeren gik derfor til angreb på maskotten, og væltede 'Thunderbug' ned på trapperne.

Se også: TV: Årets grimmeste hockey-fights

Den tilbagebetaling fik konsekvenser for Boston-supporteren, der blev taget med ud af arenaen af tililende vagter, inden han kunne gøre flere ting ved den provokerende maskot.

Mens han vises ud af arenaene, står den top-provokernede maskot samtidig med fagter og miner og håner tilhængeren. Læg især mærke til sidst i klippet, hvor 'Thunderbug' lettere hånende laver 'tudebevægelsen' med sine arme.

Tamba Bay vandt i øvrigt også kampen nede på isen.

Se hele seancen i tv-klippet øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer