Landstræner: Regin skal nok komme tilbage

Ishockeylandstræneren regner med at se Peter Regin tilbage på isen igen i næste sæson

Optimistisk landstræner (Foto: AP)
Optimistisk landstræner (Foto: AP)

På grund af Peter Regins gentagne skulderproblemer i denne sæson har landstræner Per Bäckman aldrig rigtigt regnet med at kunne disponere over den teknisk dygtige center ved det kommende VM i ishockey.

Men derfor gør det alligevel ondt på Regins vegne, at spilleren fra Ottawa Senators formentlig er færdig for sæsonen og muligvis skal igennem endnu en operation i skulderen.

- Det er ærgerligt, for han har ikke haft mulighed for at vise sig fra sin bedste side i NHL, mens det har stået på.

- Han har en enorm kapacitet, og derfor håber jeg, at han får trænet sin skulder ordentligt op, så han kan spille for fuld kraft i næste sæson, siger Bäckman.

Se også: Ikke mere ishockey til Regin i denne sæson

Landstræneren ved, at sårbare skuldre kan være problematiske i en sportsgren med så megen nærkontakt som i ishockey, men han er sikker på, at Peter Regin har en fremtid på isen.

- Det bliver nok i lige så høj grad en mental kamp for at komme tilbage, for han skal sandsynligvis bruge mange timer i træningslokalet.

- Men heldigvis er han ret ung, og hvis han føler, at han igen kan nå derop igen, hvor han gerne ville være, så skal vi nok få den gamle Regin tilbage, siger svenskeren.

Spørgsmålet er så, om Regins klub tænker på samme måde. Kontrakten udløber efter denne sæson, og derfor kan det være, at Ottawa vælger at sige tak for denne gang.

- Det er svært at sige. Jeg tænker, at de afventer og ser, hvordan operationen går. Men de kender jo hans potentiale, så mon ikke, at de giver ham et år mere til at vise, hvad han, vurderer Per Bäckman.

VM spilles i Sverige i maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer