Annonce:
Annonce:

TV: Hockeyspillere bombarderet med bamser

Spillerne fra Calgary Hitmen fik over 25.000 tøjbamser på banen, da de afholdt deres årlige velgørenhedsarrangement, Teddy Bear Toss Game

Annonce:
Følg Ishockey

For syttende år i træk blev det velgørende 'Petro Canada Teddy Bear Toss Game' afholdt i Calgary i Canada den 4. december.

Begivenheden går ud på, at Calgary Hitmens fans skal tage en eller to bamser med til ishockeykampen, og når den første scoring falder, skal de kaste dem ind på isen.

Og i årets hjemmekamp mod Medicine Hat Tigers blev det netop en 17-årig spiller fra udeholdet, der slap de små bløde bamser løs.

SE OGSÅ:

TV: Ishockey-kamp blev ét langt slagsmål

Efter et brag af et skud blev 25.303 bamser kastet ind på banen til de hårde ishockeydrenge. De voldsomme mængder tøjbamser tog frivillige hjælpere mere end 20 minutter at samle sammen og fjerne fra banen. Heldigvis faldt scoringen med under to minutter tilbage af 2. periode, så begge hold gik tidligt til pause.

Annonce:

Begivenheden skal indsamle bamser til mere end 50 hospitaler, institutioner og hjem, hvor børn mangler en blød ven. Året fangst på over 25.000 er det næstbedste resultat, som Calgary Hitmen har præsteret. Rekorden lyder på lige knap 27.000, og blev sat tilbage i 2007.

SE OGSÅ:

TV: Voldsomt knockout i NHL

Alene igennem de sidste 8 år har ishockeyspillerne samlet 186.613 bløde bamser, og den årlige kamp bliver betragtet som en af de mest præstigefyldte af slagsen. Særligt den første scoring giver respekt blandt kollegerne.

Men i år måtte hjemmeholdet fra Calgary dog se modstanderen løbe med den eftertragtede scoring og sejr. Medicine Hat Tigers vandt kampen 2-1.

Se bamse-bombardementet i tv-indslaget i toppen af artiklen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: