TV: Årets vildeste touchdown

Den unge football-spiller, Aaron Dobson, lavede i weekenden et sensationelt touchdown ved at gribe bolden bag om ryggen med en hånd

Bid godt mærke i navnet Aaron Dobson. Den unge wide receiver spiller stadig kun collegefootball for Marshall Thundering Herd, men han er allerede spået til at blive en af de helt store profil i NFL.

Hans atletiske fysik og hurtighed har da også fået talentet i søgelyset hos flere NFL-klubber, der bare venter på at få lov til at drafte ham.

Aaron Dobson har dog også lavet sine fejl. Se et af hans store drop her

SE OGSÅ:

Nyheder TV: Fodboldfan sparker hul i væggen af glæde

Det 92 kilo tunge muskelbundt har allerede fået sin egen greatest hits-video på YouTube og i weekenden lavede han endnu en til serien.

I kampen mellem Marshall Thundering Herd og gæsterne fra East Carolina lavede han en af de mest spektakulære touchdown, der længe er set.

SE OGSÅ:

Randall Cobb trådte i karakter allerede i sin første kamp for Green Bay Packers. (Foto: AP/Mike Roemer) NFL TV: Se rookiens vilde touchdown

Hårdt presset af sin modstander og med ryggen halvt til bolden formår den unge nummer 3 fra Marshall Thundering Herd at gribe bolden med en hånd, imens han hænger i luften.

Det var med til at sikre, at Marshall Thundering Herd kunne køre en sejr på 34-27 hjem.

Se Aaron Dobsons geniale tocuhdown i toppen af artiklen