Matchvinder med brækket næse slog Eller

Kris Letang brækkede næsen, men vendte tilbage til isen og afgjorde NHL-kampen mellem Pittsburgh og Montreal.

Lars Eller (nummer 81) blev den lille - på flere måeder - da Canadiens tabte til Flyers i NHL. (Foto: AP/Matt Slocum)
Lars Eller (nummer 81) blev den lille - på flere måeder - da Canadiens tabte til Flyers i NHL. (Foto: AP/Matt Slocum)

Ishockeyspillere er gjort af et særligt stof. Det beviste Pittsburgh Penguins' Kris Letang, efter at være udgået af NHL-kampen mod Montreal Canadiens.

Backen blev tacklet hårdt af modstandernes Max Pacioretty i begyndelsen af tredje periode og forlod isen med en blodig og brækket næse.

Efter en kort behandling hos lægerne vendte Letang dog tilbage til kampen og afgjorde den endda med målet til 4-3 i den forlængede spilletid.

- Lægen satte en stift i næsen, og så sagde det pok, fortæller Kris Letang med henvisning til den lyd, det gav, da næsen blev rettet på plads i omklædningsrummet.

Med sin spektakulære bedrift stjal Letang helt showet fra Sidney Crosby, som efter en næsten ét år lang pause på grund af en hjernerystelse vendte tilbage til hjemlandet Canada.

Crosby nøjedes dog med en assist i kampen, hvor danske Lars Eller fik 17 minutter på isen uden at lave point.

Det sørgede både Jannik Hansen og Mikkel Bødker dog for i deres lørdagskampe. Mikkel Bødker scorede Phoenix Coyotes' første mål i 3-0-sejren over Dallas Stars og landsmanden Philip Larsen.

Jannik Hansen stod for en assist, da Vancouver Canucks med en 3-2-sejr over San Jose Sharks vandt sin fjerde kamp på stribe og igen ligner det hold, der nåede Stanley Cup-finalen sidste sæson.