Københavnere vil bryde jysk isdominans

En ny københavnsk eliteoverbygning i ishockey vil hente medaljer til hovedstaden. Tre klubber går sammen

De seneste ni år er DM-guldet i ishockey havnet vest for Lillebælt, men det vil en ny københavnsk ishockeysammenslutning nu gøre noget ved.

Det er Hvidovre, KSF og Gladsaxe, der under navnet Copenhagen Hockey har lavet en fælles eliteoverbygning, som blev præsenteret onsdag.

- Vi har puslet med planerne et stykke tid, og de seneste tre måneder har vi forhandlet tingene på plads, siger Frank Langemark, der er presseansvarlig for Copenhagen Hockey, og fortsætter:

- For os i Hvidovre betyder det, at vi går fra at have et lokalområde med 50.000 indbyggere til at have berøring med en million mennesker i stedet.

Hjemmebane i Hvidovre
Holdet får hjemmebane i Hvidovre, men vil også en gang imellem kigge forbi Gladsaxe Skøjtehal.

- Forholdene i Hvidovre er glimrende til at vokse i. Der er plads til de tilskuertal, vi gerne vil op på, og sponsorforholdene er også gode. Så må vi se, hvad der sker på sigt, siger Frank Langemark.

Copenhagen Hockey lægger i den kommende sæson ud med en budgetteret omsætning på 6,2 millioner kroner. Man håber på et gennemsnitligt tilskuertal på 1000 og har en placering i top-seks i grundspillet som målsætning.

Ud over et AL-Bank Liga-hold tæller samarbejdet også et andethold i 1. division og to ungdomshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer