Ny røvfuld til Jannik Hansen

Jannik Hansen er skuffet over sit hold Vancouver Canucks spil i de seneste to NHL-finaler mod Boston Bruins.

Jannik Hansen og Vancouver Canucks fik tæv igen (Foto: AP)
Jannik Hansen og Vancouver Canucks fik tæv igen (Foto: AP)

Ishockeyspilleren Jannik Hansen er utilfreds. Den danske back mener, at hans hold Vancouver Canucks har underpræsteret i de seneste to kampe i NHL-finalerne.

Efter en 2-0-føring i kampe, står det nu 2-2 i bedst-ud-af-syv-serien mod Boston Bruins, som vandt 4-0 i den seneste kamp i nat.

Det skal der rettes op på i den næste finalekamp i Vancouver, mener Jannik Hansen.

- Nu er det helt lige igen, nu er det en serie, der er bedst af tre kampe i stedet for bedst af syv. Og vi har to kampe på hjemmebane og en til her i Boston, så det ser stadig fornuftigt ud.

- Men vi skal komme med en helt anden indstilling i næste kamp, hvis vi skal være med, siger Jannik Hansen til tv2sport.dk.

Tror stadig på chancen
Han ærgrede sig især over, at Vancouver ikke udnyttede et overtag i chancer i begyndelsen af kampen mod Boston.

- Det var selvfølgelig heller ikke godt nok. Jeg synes, vi havde flere chancer end dem, især i første og starten af anden periode.

- Her sagde skudstatistikken også 22-11 til os, men de var foran 3-0, så de fik nogle mål på nogle dumme tidspunkter, hvor vi havde chancer, og så løb de den anden vej og fik scoret, siger Jannik Hansen.

Trods de seneste to nederlag, der har givet Boston en samlet score på 12-1 mod Vancouver, mener den danske landsholdsspiller ikke, at forskellen er så stor på de to hold.

- Holdene er så lige i den her turnering, så hvis man ikke spiller op til sit bedste, så kan man ikke vinde. Det har vi ikke gjort de to seneste kampe, og det har resultaterne også vist.

- Men på den anden side, så ved vi også godt, at vi kan spille bedre, og vi har også bevist det, så vi ved godt, hvad der skal til, siger Jannik Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer