Stor ros til Jannik Hansen

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen får stor ros af sine holdkammerater i Vancouver Canucks

Jannik Hansen er én af  blot fire spillere, der har spillet samtlige kampe for Canucks denne sæson. (Foto: AP)
Jannik Hansen er én af blot fire spillere, der har spillet samtlige kampe for Canucks denne sæson. (Foto: AP)

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen gjorde sig særdeles heldigt bemærket, da han forleden lavede den vigtige assist, der sikrede Vancouver Canucks en 1-0-sejr over Boston Bruins i den første finalekamp om NHL-mesterskabet.

Holdkammeraten Kevin Bieksa mener, at danskeren er en større stjerne, end det umiddelbart fremstilles.

- Han er meget undervurderet. Men drengene, som ser ham spille hver eneste dag, sætter pris på, hvor vigtig han er, siger forsvarsspilleren Kevin Bieksa ifølge Reuters.

Jannik Hansen er den første dansker, som har chance for at løfte sejrstrofæet i den nordamerikanske ishockey-liga (NHL).

Den tidligere Rødovre-spiller er dog - endnu ikke - øverst i hierarkiet hos Vancouver Canucks.

Bliver bedre og bedre
- Vi joker med, at han er vores bedste practice-player, og det var han også, men har er blevet bedre over de seneste år. Han har været her længe, og han bliver bare bedre og bedre, siger Kevin Bieksa.

Vancouvers træner, Alain Vigneault, føler, at Jannik Hansen har udviklet sig meget, siden danskeren kom til klubben på kontrakt i 2006.

- Jannik var vores førsteårs for fem år siden, da vi havde nogle skadeproblemer i playoff-kampene. Han blev en af spillerne, som vi hentede op. Derefter kom han tilbage til Manitoba, da han havde brug for mere spilletid, som han så fik.

- Han havde en vigtig rollemodel i Mike Keane (Manitobas kaptajn), som hjalp ham rigtig meget med positionsspillet. Det har givet pote. Nu har han været her nogle år, og han får vigtige minutter for os, siger Alain Vigneault.

0 kommentarer
Vis kommentarer