TV: Jannik Hansen: En vigtig sejr

Den danske forward kom på tavlen med flot assist, da Vancouver Canucks vandt den første finalekamp i Stanley Cup - se assisten og målet her

Jannik Hansen og co. kom godt fra start med sejr over Boston Bruins i første finaleopgør. (Arkivfoto: AP)
Jannik Hansen og co. kom godt fra start med sejr over Boston Bruins i første finaleopgør. (Arkivfoto: AP)

Jannik Hansen bliver ved med at skrive dansk ishockey-historie.

I nat vandt han og Vancouver Canucks den første finalekamp i Stanley Cup over Boston Bruins - og den danske forward kom i den proces på tavlen

Jannik Hansen modtog pucken fra Ryan Kesler, inden han med en fantastisk aflevering fandt Raffi Torres, der satte kampens eneste mål ind blot 19 sekunder før tid.

Forrygende defensiv
Inden da havde det været en meget lige kamp, hvor de to keepere, Vancouvers Roberto Loungo og Bostons Tim Thomas, viste, hvorfor de er i spil til Veznina Trophy, der uddeles til ligaens bedste målmand.

Med plankeværket Thomas og Bostons forrygende defensiv over for sig er Jannik Hansen da også meget tilfreds med sejren.

- Sejren var god, for det er vigtigt at få en god start på serien og ligesom lægge et niveau, siger Jannik Hansen til ekstrabladet.dk

For ham blev kampen lige så tæt, som han havde forudset.

Ekstremt gode målmænd
- Det kunne næsten ikke være tættere. Det var to ekstremt gode målmænd, der tog alt - og lidt til. Men vi havde hele tiden en god fornemmelse ude på isen.

Næste kamp afvikles natten til søndag og bliver ligeledes spillet i Rogers Arena i Vancouver, og Jannik Hansen håber på ny sejr på hjemmebane, så holdet kan tage til to kampe i Boston med mere ro i kroppen.

- En hjemmebane betyder altid noget. Publikum holder med dig, og du føler dig hjemme. Derfor er det også vigtigt med sejre - for det bliver svært at skulle tage til Boston.

- Det har vist sig i alle serier, at det er en fordel at komme godt fra start og kunne spille på en føring, siger Jannik Hansen, der fik 15.26 minutter på isen for Canucks.

Se målet på NHL's hjemmeside her.

0 kommentarer
Vis kommentarer