Fridagen skal bruges på mad og ishockey

En dag uden forpligtelser giver Jesper B. Jensen mulighed for at få noget kød - og se lidt mere ishockey

jesper Jensen glæder sig mest af alt, til noget ordentlig mad. (Foto: Claus Bonnerup)
jesper Jensen glæder sig mest af alt, til noget ordentlig mad. (Foto: Claus Bonnerup)

BRATISLAVA (ekstrabladet.dk): Fredag er fridag. I hvert fald for de danske ishockeyspillere, som efter to dage med hårde kampe får lov til at puste ud inden Tysklandskampen i morgen.

Og den fridag kommer VM-debutanten Jesper B. Jensen nok til at tage et smut i Orange Aréna for at se opgøret mellem Slovakiet og Tjekkiet i aften - og så til at finde noget godt at spise. For maden på Hotel Tatra er ikke værd at skrive hjem om.

Der bliver i hvert fald vendt øjne, når ordet 'kylling' bliver nævnt.

- Råvarerne er gode nok, men kyllingen er stegt tør, og pastaen er udkogt. Vi skal vel også have noget kød, siger den 19-årige Rögle-back.

Han er kommet fantastisk ind i turneringen med makkeren, 23-årige Kasper Jensen, der også er VM-debutant. Et makkerskab, der lover godt for fremtiden

- Vi komplementerer hinanden godt, og det er skidesjovt at være med. Og så har vi fundet os godt til rette. Så alt kører, og vi har det sjovt, siger Jesper B. Jensen, der ikke har haft problemer med at finde sig til rette.

- Jeg er positivt overrasket over, at det har været så nemt at glide ind på holdet.

- Og det er sjovt at se, hvor man selv står. Jeg har set, at jeg godt kan være med.

Det håber han også at være mod et solidt spillende tysk mandskab i morgen

- Vi kan sagtens spille med, når det bliver fysisk. Vi har en supersolid defensiv med nogle giftige og hurtige angribere, der scorer på deres chancer. Så jeg er sikker på, at vi har en chance for at lave noget stort mod Tyskland, siger Jesper B. Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer