VM-chok: Lars Eller kommer ikke med

En skulderskade har fået Montréal Canadiens til at nægte Lars Eller i at rejse til VM i Slovakiet

Lars Eller kommer ikke med til VM i ishockey, hvor Danmark spiller den første kamp på lørdag (Foto: AP)
Lars Eller kommer ikke med til VM i ishockey, hvor Danmark spiller den første kamp på lørdag (Foto: AP)

BRATISLAVA (ekstrabladet.dk): VM i ishockey bliver kun med en dansk NHL-spiller, Mikkel Bødker.

Det blev en kendsgerning her til aften, hvor Montréal Canadiens vendte tommelfingeren nedad til Danmarks Ishockey Union i forhold til at sende Lars Eller til VM-lejren i Bratislava.

Den danske forward var ellers i nat blevet slået ud af slutspillet efter en gyserafslutning i syvende opgør mod Boston Bruins, og der var derfor håb om, at han kunne forstærke den danske VM-trup - måske endda allerede til åbningskampen mod Finland på lørdag.

Montréal Canadiens vil ganske enkelt ikke tage nogen chancer med den skulderskade, som Eller pådrog sig i Canadianes sjette kamp mod Boston Bruins, og han har derfor ikke fået løbepas, selv om han rigtig gerne ville med til VM.

- Jeg vil til hver en tid spille for landsholdet, når helbredet tillader det. Så jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan spille dette VM.

- Det er endt med en skidt afslutning på sæsonen, og nu bliver det ekstra skidt med dette afbud. Men jeg skal have scannet skulderen senere i dag, så lige nu håber jeg bare på det bedste, siger Lars Eller.